pendik escort bayan
ak

Arçelik'in Ar-ge Merkezlerine Ödül

Spor 27.09.2016 - 16:38, Güncelleme: 27.09.2016 - 16:38
 

Arçelik'in Ar-ge Merkezlerine Ödül

Arçelik Ar-Ge merkezleri "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülüne layık görüldü

ANKARA (AA) - Arçelik Ar-Ge merkezleri, 5. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi kapsamında "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülüne layık görüldü. Arçelik'ten yapılan yazılı açıklamada, Ar-Ge projelerinin sonunda ortaya çıkan yeni teknoloji ve çıktıların kamuoyu ile paylaşılması, Ar-Ge merkezlerinin sorunlarının tartışılması ve başarılı Ar-Ge merkezlerine ödül verilmesi amacıyla oluşturulan 2015 Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksi sonuçlarının açıklandığı kaydedildi.Arçelik'in en büyük ödül olan "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülünün yanı sıra sektörel kategoride yapılan değerlendirme sonucunda da "Dayanıklı Tüketim Sektöründe En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülünü kazandığı ifade edilen açıklamada, ödül töreninin ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Cami Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldığı belirtildi. Arçelik adına ödülleri Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk'ün, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün elinden aldığı bildirildi.- Yenilikçi ürün ve teknolojiler sergilendi25 yıllık Ar-Ge birikimi ve kendi teknolojisi sayesinde ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın en önemli beyaz eşya üreticileri arasında yer alan Arçelik AŞ'nin, Congresium’da 80 metrekarelik alanda Homewhiz, OLED TV, Herb Garden ve soğutmalı fırın başta olmak üzere en yenilikçi ürün ve teknolojilerini sergilediği ifade edildi. Arçelik AŞ'nin Ar-Ge alanında Türkiye’nin en çok yatırım yapan şirketlerinden biri olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Arçelik, Türk Patent Ligi’nde birinci sırada yer alıyor ve Türkiye’nin en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketi konumunda. Arçelik AŞ, Dünya Fikri Haklar Örgütünün (WIPO) yayınladığı ve en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketlerin sıralandığı listede 78. sırada yer alarak, bu zamana kadar hem şirket hem de Türkiye’nin ulaştığı en iyi dereceye sahip oldu. Arçelik, bugün 4 ülkede 11 Ar-Ge merkezinde binin üzerinde Ar-Ge çalışanı ile farklı coğrafyalardaki tüketicilerin yaşamlarına değer katacak ürünler geliştiriyor." denildi.
Arçelik Ar-Ge merkezleri "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülüne layık görüldü

ANKARA (AA) - Arçelik Ar-Ge merkezleri, 5. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi kapsamında "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülüne layık görüldü.

Arçelik'ten yapılan yazılı açıklamada, Ar-Ge projelerinin sonunda ortaya çıkan yeni teknoloji ve çıktıların kamuoyu ile paylaşılması, Ar-Ge merkezlerinin sorunlarının tartışılması ve başarılı Ar-Ge merkezlerine ödül verilmesi amacıyla oluşturulan 2015 Ar-Ge Merkezleri Performans Endeksi sonuçlarının açıklandığı kaydedildi.

Arçelik'in en büyük ödül olan "Türkiye'nin En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülünün yanı sıra sektörel kategoride yapılan değerlendirme sonucunda da "Dayanıklı Tüketim Sektöründe En Başarılı Ar-Ge Merkezi" ödülünü kazandığı ifade edilen açıklamada, ödül töreninin ise Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Cami Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldığı belirtildi.

Arçelik adına ödülleri Üretim ve Teknolojiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öztürk'ün, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün elinden aldığı bildirildi.

- Yenilikçi ürün ve teknolojiler sergilendi

25 yıllık Ar-Ge birikimi ve kendi teknolojisi sayesinde ürettiği yenilikçi ürünleriyle dünyanın en önemli beyaz eşya üreticileri arasında yer alan Arçelik AŞ'nin, Congresium’da 80 metrekarelik alanda Homewhiz, OLED TV, Herb Garden ve soğutmalı fırın başta olmak üzere en yenilikçi ürün ve teknolojilerini sergilediği ifade edildi.

Arçelik AŞ'nin Ar-Ge alanında Türkiye’nin en çok yatırım yapan şirketlerinden biri olduğuna dikkat çekilen açıklamada, "Arçelik, Türk Patent Ligi’nde birinci sırada yer alıyor ve Türkiye’nin en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketi konumunda. Arçelik AŞ, Dünya Fikri Haklar Örgütünün (WIPO) yayınladığı ve en çok uluslararası patent başvurusu yapan şirketlerin sıralandığı listede 78. sırada yer alarak, bu zamana kadar hem şirket hem de Türkiye’nin ulaştığı en iyi dereceye sahip oldu. Arçelik, bugün 4 ülkede 11 Ar-Ge merkezinde binin üzerinde Ar-Ge çalışanı ile farklı coğrafyalardaki tüketicilerin yaşamlarına değer katacak ürünler geliştiriyor." denildi.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.