pendik escort bayan
ak

Arçelik'e Red Dot'tan İki Ödül

Spor 12.07.2019 - 10:48, Güncelleme: 12.07.2019 - 10:48
 

Arçelik'e Red Dot'tan İki Ödül

Şirket, Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Telve Duo ve Grundig Saç Kurutma Makinesi, Red Dot Award: Product Design kategorisinde ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Arçelik, tasarım dünyasının en önemli yarışmalarından olan Red Dot Ödülleri Töreni'nde iki ürünüyle ödül almaya hak kazandı. Arçelik'in açıklamasına göre, şirket, tasarım dünyasının en önemli yarışmalarından olan ve otoritelerce kabul edilen bir kalite onayı olma özelliği taşıyan Red Dot Ödülleri'nde iki ürünüyle ödül aldı.Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Telve Duo ve Grundig Saç Kurutma Makinesi, Red Dot Award: Product Design kategorisinde ödüle layık görüldü.Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen törende, ödülleri şirket adına Arçelik Endüstriyel Tasarım Direktörü Serdal Korkut Avcı ve Tasarım Uzmanı Can Onur Vancı aldı. 1954'ten bu yana her yıl çeşitli ülkelerden binlerce başvurunun yapıldığı Red Dot Tasarım Ödülleri'nde ödül alan ürünler çağdaş tasarımın en büyük müzesi olan Red Dot Tasarım Müzesi'nde sergilenecek.
Şirket, Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Telve Duo ve Grundig Saç Kurutma Makinesi, Red Dot Award: Product Design kategorisinde ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Arçelik, tasarım dünyasının en önemli yarışmalarından olan Red Dot Ödülleri Töreni'nde iki ürünüyle ödül almaya hak kazandı.

Arçelik'in açıklamasına göre, şirket, tasarım dünyasının en önemli yarışmalarından olan ve otoritelerce kabul edilen bir kalite onayı olma özelliği taşıyan Red Dot Ödülleri'nde iki ürünüyle ödül aldı.

Red Dot Tasarım Ödülleri jürisi tarafından Telve Duo ve Grundig Saç Kurutma Makinesi, Red Dot Award: Product Design kategorisinde ödüle layık görüldü.

Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen törende, ödülleri şirket adına Arçelik Endüstriyel Tasarım Direktörü Serdal Korkut Avcı ve Tasarım Uzmanı Can Onur Vancı aldı. 1954'ten bu yana her yıl çeşitli ülkelerden binlerce başvurunun yapıldığı Red Dot Tasarım Ödülleri'nde ödül alan ürünler çağdaş tasarımın en büyük müzesi olan Red Dot Tasarım Müzesi'nde sergilenecek.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.