pendik escort bayan
ak

Arçelik'e If Design'dan 4 Ödül

Spor 28.03.2017 - 12:18, Güncelleme: 28.03.2017 - 12:18
 

Arçelik'e If Design'dan 4 Ödül

Arçelik AŞ, dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan IF Design'da bu yıl 4 ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan IF Design'da bu yıl 4 ödüle layık görüldü. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arçelik AŞ, IF Design 2017'de Grundig Delisia El Blenderi, Beko Cosmos Gardırop Tipi Buzdolabı, Grundig Fourever 3K Buzdolabı ve Grundig Fourever 4K Flush Handle Buzdolabı ürünleriyle 4 ödül almaya hak kazandı.Arçelik AŞ'nin, 4 ödül aldığı IF Design 2017 ödül töreni, Münih BMW Müzesi'nde 20 ülkeden 200’den fazla konuğun katılımıyla gerçekleşti. Törende Arçelik AŞ adına ödülleri Endüstriyel Tasarım Direktörü Serdal Korkut Avcı ve Endüstriyel Ürün Tasarımcısı Aslı Ökmen aldı.Arçelik AŞ'nin ödül aldığı ürünlerden Grundig Delisia El Blenderi, mutfak ortamına yepyeni bir yaklaşım getiriyor. Aydınlatmalı gösterge alanı ve tasarım detaylarına sahip Grundig Delisia El Blenderi, bıçak teknolojisiyle vitamin kaybını da önlemek için maksimum verim sağlıyor.Beko Cosmos Gardırop Tipi Buzdolabı cam kapıları, entegre saplı zarif tasarımı ve temiz görünüşüyle mutfaklara duru bir güzellik getiriyor. Kusursuz bir görünüş oluşturmak adına, dokunmatik kontrol göstergesi, dolabın entegre sapının üzerinde bulunuyor ve farklı renklere sahip ışıklarla buzdolabının durumu hakkında kullanıcıyı bilgilendiriyor.Grundig Fourever 3K Buzdolabı ise Fransız tipi açılan kapıları ile geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Etkileyici dış tasarımıyla tüm favori yiyecekleri korumak için geniş saklama kapasitesine sahip ürün, yiyecek koruma teknolojisine sahip iç tasarımıyla da dikkati çekiyor.Grundig Fourever 4K Buzdolabı Fransız tipi açılan kapıları ile geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Sıcaklık ayarlı Cool and Freeze Zone bölmesine sahip olan Grundig Fourever 4K, ihtiyaca göre soğutucu veya dondurucu olarak ayarlanabiliyor, entegre sapları ile de mutfağın tasarımıyla uyum sağlıyor.
Arçelik AŞ, dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan IF Design'da bu yıl 4 ödüle layık görüldü
İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, dünyanın en saygın tasarım ödüllerinden biri olan IF Design'da bu yıl 4 ödüle layık görüldü.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Arçelik AŞ, IF Design 2017'de Grundig Delisia El Blenderi, Beko Cosmos Gardırop Tipi Buzdolabı, Grundig Fourever 3K Buzdolabı ve Grundig Fourever 4K Flush Handle Buzdolabı ürünleriyle 4 ödül almaya hak kazandı.
Arçelik AŞ'nin, 4 ödül aldığı IF Design 2017 ödül töreni, Münih BMW Müzesi'nde 20 ülkeden 200’den fazla konuğun katılımıyla gerçekleşti. Törende Arçelik AŞ adına ödülleri Endüstriyel Tasarım Direktörü Serdal Korkut Avcı ve Endüstriyel Ürün Tasarımcısı Aslı Ökmen aldı.
Arçelik AŞ'nin ödül aldığı ürünlerden Grundig Delisia El Blenderi, mutfak ortamına yepyeni bir yaklaşım getiriyor. Aydınlatmalı gösterge alanı ve tasarım detaylarına sahip Grundig Delisia El Blenderi, bıçak teknolojisiyle vitamin kaybını da önlemek için maksimum verim sağlıyor.
Beko Cosmos Gardırop Tipi Buzdolabı cam kapıları, entegre saplı zarif tasarımı ve temiz görünüşüyle mutfaklara duru bir güzellik getiriyor. Kusursuz bir görünüş oluşturmak adına, dokunmatik kontrol göstergesi, dolabın entegre sapının üzerinde bulunuyor ve farklı renklere sahip ışıklarla buzdolabının durumu hakkında kullanıcıyı bilgilendiriyor.
Grundig Fourever 3K Buzdolabı ise Fransız tipi açılan kapıları ile geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Etkileyici dış tasarımıyla tüm favori yiyecekleri korumak için geniş saklama kapasitesine sahip ürün, yiyecek koruma teknolojisine sahip iç tasarımıyla da dikkati çekiyor.
Grundig Fourever 4K Buzdolabı Fransız tipi açılan kapıları ile geniş ve kullanışlı iç hacim sağlıyor. Sıcaklık ayarlı Cool and Freeze Zone bölmesine sahip olan Grundig Fourever 4K, ihtiyaca göre soğutucu veya dondurucu olarak ayarlanabiliyor, entegre sapları ile de mutfağın tasarımıyla uyum sağlıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.