pendik escort bayan
ak

Arçelik Ve Lg Arasında Yeni Ortaklık Sözleşmesi

Spor 28.10.2016 - 09:43, Güncelleme: 28.10.2016 - 09:43
 

Arçelik Ve Lg Arasında Yeni Ortaklık Sözleşmesi

Yeni ortaklık döneminde Arçelik-LG, mevcut durumda üretilen Ev Tipi Klimaların yanısıra, ticari klima pazarında beklenen büyümeye hazırlık amacıyla Ticari Klima da üretecek- Arçelik AŞ, Nisan 2017'den itibaren Türkiye pazarında tek üniteli hafif ticari

İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, Koç Holding AŞ ve LG Electronics Inc. arasında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olmak üzere yeni bir ortaklık sözleşmesi imzalandı.Arçelik AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Şirketimizin yüzde 45, ana ortağımız Koç Holding AŞ'nin yüzde 5 oranında pay sahibi olduğu müşterek yönetime tabi ortaklığımız Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Arçelik-LG) yönetimi ve faaliyetlerine ilişkin olarak Arçelik AŞ, Koç Holding AŞ ve LG Electronics Inc. arasında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olmak üzere yeni bir ortaklık sözleşmesi imzalanmıştır." denildi.Yeni sözleşmenin eskisi ile aynı şekilde, yönetim kontrolünün Koç Topluluğu ve LG Electronics arasında yüzde 50-yüzde 50 paylaşımı esasına dayandığı belirtilen açıklamada, yeni ortaklık döneminde Arçelik-LG'nin mevcut durumda üretilen Ev Tipi Klimaların (RAC) yanı sıra, ticari klima pazarında beklenen büyümeye hazırlık amacıyla Ticari Klima (CAC) da üreteceği kaydedildi.Açıklamada ayrıca Arçelik AŞ'nin, Nisan 2017'den itibaren Türkiye pazarında tek üniteli hafif ticari klimalar hariç tüm LG markalı ticari ürünlerin satış hakkına münhasıran sahip olacağı bilgisi de yer aldı.
Yeni ortaklık döneminde Arçelik-LG, mevcut durumda üretilen Ev Tipi Klimaların yanısıra, ticari klima pazarında beklenen büyümeye hazırlık amacıyla Ticari Klima da üretecek- Arçelik AŞ, Nisan 2017'den itibaren Türkiye pazarında tek üniteli hafif ticari

İSTANBUL (AA) - Arçelik AŞ, Koç Holding AŞ ve LG Electronics Inc. arasında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olmak üzere yeni bir ortaklık sözleşmesi imzalandı.

Arçelik AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan açıklamasında "Şirketimizin yüzde 45, ana ortağımız Koç Holding AŞ'nin yüzde 5 oranında pay sahibi olduğu müşterek yönetime tabi ortaklığımız Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ'nin (Arçelik-LG) yönetimi ve faaliyetlerine ilişkin olarak Arçelik AŞ, Koç Holding AŞ ve LG Electronics Inc. arasında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olmak üzere yeni bir ortaklık sözleşmesi imzalanmıştır." denildi.

Yeni sözleşmenin eskisi ile aynı şekilde, yönetim kontrolünün Koç Topluluğu ve LG Electronics arasında yüzde 50-yüzde 50 paylaşımı esasına dayandığı belirtilen açıklamada, yeni ortaklık döneminde Arçelik-LG'nin mevcut durumda üretilen Ev Tipi Klimaların (RAC) yanı sıra, ticari klima pazarında beklenen büyümeye hazırlık amacıyla Ticari Klima (CAC) da üreteceği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Arçelik AŞ'nin, Nisan 2017'den itibaren Türkiye pazarında tek üniteli hafif ticari klimalar hariç tüm LG markalı ticari ürünlerin satış hakkına münhasıran sahip olacağı bilgisi de yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.