pendik escort bayan
ak

Arçelik - Lg Klima Sanayi Ve Ticaret Aş’den Yerli Ticari Vrf Klima

Spor 18.01.2018 - 15:03, Güncelleme: 18.01.2018 - 15:03
 

Arçelik - Lg Klima Sanayi Ve Ticaret Aş’den Yerli Ticari Vrf Klima

Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ ilk yerli ticari klima olan 4 HP kapasiteli VRF klimayı üretti

İSTANBUL (AA) - Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ ilk yerli ticari klima olan 4 HP kapasiteli VRF klimayı Türkiye'de üretti. Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ağırlıklı ithal olan VRF Ticari klima pazarını yerli üretim ile millileştirmeyi hedefleyen Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ büyük bir yeniliğe imza attı. Ortaklıklarını 2023 yılına kadar uzatan iki firma, ticari klima ürün gamında ilk yerli üretim olan 4 HP kapasiteli VRF ticari klimayı üretti. Türkiye'de yeni bir teknoloji yatırımına imza atan Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ, Türkiye pazarı 250 milyon dolar civarında olan ve tamamı ithal ürünlerden oluşan VRF klima sistemini yerlileştiriyor ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor. Türkiye'de üretilen 4 HP kapasiteli VRF Klima, ilk yerli üretim olmasının yanı sıra Arçelik-LG AR-GE Merkezi aracılığıyla VRF teknolojisi ile ilgili bilgi birikiminin arttırılmasına ve gelecek çalışmalara yönelik temel oluşturulmasına destek oluyor.300 metreye kadar borulama mesafesi sağlayan 4 HP kapasiteli VRF Klima 8 adede kadar iç ünite klimayı aynı anda çalıştırabiliyor. Enerji tasarrufu sağlayan akıllı yük kontrolü ve sessiz gece modu gibi özelliklere sahip olan yerli ticari klima ayrıca ısıtma ve soğutma için akıllı bir şekilde optimum akış yolunu da seçebiliyor.VRF teknolojisini Türkiye'ye kazandıran Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ, 4 HP VRF dış ünite klima dışında kaset tipi iç ünitelerin ve 5 HP, 6HP dış ünite klimaların da üretimine bu yıl başlayacak.
Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ ilk yerli ticari klima olan 4 HP kapasiteli VRF klimayı üretti

İSTANBUL (AA) - Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ ilk yerli ticari klima olan 4 HP kapasiteli VRF klimayı Türkiye'de üretti.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de ağırlıklı ithal olan VRF Ticari klima pazarını yerli üretim ile millileştirmeyi hedefleyen Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ büyük bir yeniliğe imza attı.

Ortaklıklarını 2023 yılına kadar uzatan iki firma, ticari klima ürün gamında ilk yerli üretim olan 4 HP kapasiteli VRF ticari klimayı üretti. Türkiye'de yeni bir teknoloji yatırımına imza atan Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ, Türkiye pazarı 250 milyon dolar civarında olan ve tamamı ithal ürünlerden oluşan VRF klima sistemini yerlileştiriyor ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

Türkiye'de üretilen 4 HP kapasiteli VRF Klima, ilk yerli üretim olmasının yanı sıra Arçelik-LG AR-GE Merkezi aracılığıyla VRF teknolojisi ile ilgili bilgi birikiminin arttırılmasına ve gelecek çalışmalara yönelik temel oluşturulmasına destek oluyor.

300 metreye kadar borulama mesafesi sağlayan 4 HP kapasiteli VRF Klima 8 adede kadar iç ünite klimayı aynı anda çalıştırabiliyor. Enerji tasarrufu sağlayan akıllı yük kontrolü ve sessiz gece modu gibi özelliklere sahip olan yerli ticari klima ayrıca ısıtma ve soğutma için akıllı bir şekilde optimum akış yolunu da seçebiliyor.

VRF teknolojisini Türkiye'ye kazandıran Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret AŞ, 4 HP VRF dış ünite klima dışında kaset tipi iç ünitelerin ve 5 HP, 6HP dış ünite klimaların da üretimine bu yıl başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.