pendik escort bayan
ak

Arakanlı Müslümanlar İçin Kermes Düzenlendi

24.09.2017 - 16:18, Güncelleme: 24.09.2017 - 16:18
 

Arakanlı Müslümanlar İçin Kermes Düzenlendi

ANKARA (AA) - İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Arakan'daki Müslümanlara yardım amacıyla kermes düzenledi....

ANKARA (AA) - İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Arakan'daki Müslümanlara yardım amacıyla kermes düzenledi. Mevlana Parkı'nda düzenlenen kermes, Kur'an-ı Kerim ve dualar okunmasının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından açıldı. Duruay, Arakan'daki Müslümanlara her türlü yardımı yapmak gerektiğine dikkat çekerek, "Arakan'daki kardeşlerimize bir iyiliğimiz dokunsun. Onların bize Kurtuluş Savaşı'nda yardımları dokunmuştu. Tarihte okuyoruz. Bizler şu anda onlara elimizden gelen yardımı yapmak için burada toplandık." dedi. İyilikder Ankara temsilcisi Fuat Baktemur, "Türk halkı olarak yardımsever bir halk olduğumuzdan dolayı bugün Gölbaşı halkının vereceği yardım katkılarıyla inşallah Arakan'a ulaşacak." dedi. Yoğun ilgi gösterilen kermeste ayrıca Arakan'da yaşananları anlatan resim sergisi açıldı.
ANKARA (AA) - İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Arakan'daki Müslümanlara yardım amacıyla kermes düzenledi....

ANKARA (AA) - İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde Arakan'daki Müslümanlara yardım amacıyla kermes düzenledi.

Mevlana Parkı'nda düzenlenen kermes, Kur'an-ı Kerim ve dualar okunmasının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından açıldı.

Duruay, Arakan'daki Müslümanlara her türlü yardımı yapmak gerektiğine dikkat çekerek, "Arakan'daki kardeşlerimize bir iyiliğimiz dokunsun. Onların bize Kurtuluş Savaşı'nda yardımları dokunmuştu. Tarihte okuyoruz. Bizler şu anda onlara elimizden gelen yardımı yapmak için burada toplandık." dedi.

İyilikder Ankara temsilcisi Fuat Baktemur, "Türk halkı olarak yardımsever bir halk olduğumuzdan dolayı bugün Gölbaşı halkının vereceği yardım katkılarıyla inşallah Arakan'a ulaşacak." dedi.

Yoğun ilgi gösterilen kermeste ayrıca Arakan'da yaşananları anlatan resim sergisi açıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.