pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Aracın Çarptığı Yaralı Kedi Tedavi Edildi

27.09.2017 - 15:33, Güncelleme: 27.09.2017 - 15:33
 

Aracın Çarptığı Yaralı Kedi Tedavi Edildi

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, aracın çarpması sonucu yaralanan sokak kedisi tedavi edildi. TOKİ konutlarında blok görevlisi olarak çalışan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, aracın çarpması sonucu yaralanan sokak kedisi tedavi edildi. TOKİ konutlarında blok görevlisi olarak çalışan Murat Müftüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoldan geçen bir aracın kediye çarpıp kaçtığını söyledi.Yaralı kediyi tedavi için özel bir veteriner kliniğine götürdüğünü anlatan Müftüoğlu, "Kalça kısmındaki kırık tedavi edildi. 15-20 gün bakımını ve beslenmesini yapacağız, kedi normal hale geldiğinde tekrar bırakacağız." dedi.Kedinin tedavisini yapan veteriner hekim Mete Yarar da gerekli müdahalenin yapıldığını belirterek, kediyi zamanında kliniğe getiren Müftüoğlu'na teşekkür etti.Sürücüleri sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet eden Yarar, "Sürücüler hassas davranmıyor. Her hafta en az 7-8 yaralı hayvan geliyor. Yaralı hayvanları da genelde duyarlı vatandaşlarımız getiriyor ve tedavi giderini üstleniyor." diye konuştu.
NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, aracın çarpması sonucu yaralanan sokak kedisi tedavi edildi. TOKİ konutlarında blok görevlisi olarak çalışan...

NEVŞEHİR (AA) - Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde, aracın çarpması sonucu yaralanan sokak kedisi tedavi edildi.

TOKİ konutlarında blok görevlisi olarak çalışan Murat Müftüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoldan geçen bir aracın kediye çarpıp kaçtığını söyledi.

Yaralı kediyi tedavi için özel bir veteriner kliniğine götürdüğünü anlatan Müftüoğlu, "Kalça kısmındaki kırık tedavi edildi. 15-20 gün bakımını ve beslenmesini yapacağız, kedi normal hale geldiğinde tekrar bırakacağız." dedi.

Kedinin tedavisini yapan veteriner hekim Mete Yarar da gerekli müdahalenin yapıldığını belirterek, kediyi zamanında kliniğe getiren Müftüoğlu'na teşekkür etti.

Sürücüleri sokak hayvanlarına karşı duyarlı olmaya davet eden Yarar, "Sürücüler hassas davranmıyor. Her hafta en az 7-8 yaralı hayvan geliyor. Yaralı hayvanları da genelde duyarlı vatandaşlarımız getiriyor ve tedavi giderini üstleniyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.