pendik escort bayan
ak

Arabasını Soğuğa Karşı Paketledi

13.01.2017 - 14:17, Güncelleme: 13.01.2017 - 14:17
 

Arabasını Soğuğa Karşı Paketledi

SİVAS'ta soğuktan korunması amacı ile sahibi tarafından halı, naylon ve karton ile sarılarak paketlenmiş görüntüsü veren otomobil dikkat çekti.

DHA - SİVAS'ta soğuktan korunması amacı ile sahibi tarafından halı, naylon ve karton ile sarılarak paketlenmiş görüntüsü veren otomobil dikkat çekti.Sivas'ta kar yağışının ardından başlayan soğuk hava dalgası kentteki etkisini sürdürürken, vatandaşları da ilginç yöntemlere itti. Hava sıcaklığının sıfırın altında 18 dereceye kadar düştüğü kentte, bir kişi Mevlana Mahallesi üzerindeki aracını, halı, naylon ve karton ile kapladı. Paketlenmiş bir otomobil görüntüsü ortaya çıkarken, meraklı bakışların da hedefi oldu. - Sivas
SİVAS'ta soğuktan korunması amacı ile sahibi tarafından halı, naylon ve karton ile sarılarak paketlenmiş görüntüsü veren otomobil dikkat çekti.

DHA - SİVAS'ta soğuktan korunması amacı ile sahibi tarafından halı, naylon ve karton ile sarılarak paketlenmiş görüntüsü veren otomobil dikkat çekti.

Sivas'ta kar yağışının ardından başlayan soğuk hava dalgası kentteki etkisini sürdürürken, vatandaşları da ilginç yöntemlere itti. Hava sıcaklığının sıfırın altında 18 dereceye kadar düştüğü kentte, bir kişi Mevlana Mahallesi üzerindeki aracını, halı, naylon ve karton ile kapladı. Paketlenmiş bir otomobil görüntüsü ortaya çıkarken, meraklı bakışların da hedefi oldu. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.