pendik escort bayan
ak

Aoç Tarımsal Üretim Alanı Kiralayacak

Spor 24.04.2019 - 10:33, Güncelleme: 24.04.2019 - 10:33
 

Aoç Tarımsal Üretim Alanı Kiralayacak

ANKARA (AA) - Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğünce, Ankara'nın Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerindeki bazı taşınmazlar tarımsal üretim alanı...

ANKARA (AA) - Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğünce, Ankara'nın Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerindeki bazı taşınmazlar tarımsal üretim alanı olarak kiralanacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Yenimahalle'nin Susuz Mahallesi'ndeki 657 bin metrekarelik, Etimesgut'un Bahçekapı Mahallesi'ndeki 181 bin 644 metrekarelik ve 118 bin 848 metrekarelik taşınmazların tarımsal üretim alanı olarak kiralanması için açık artırma usulüyle ihale yapılacak.Kiralama süresi sözleşmenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 3 yıl olacak. İhale, 6 Mayıs'ta AOÇ Müdürlüğü İdare Binası'nda gerçekleştirilecek.
ANKARA (AA) - Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğünce, Ankara'nın Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerindeki bazı taşınmazlar tarımsal üretim alanı...

ANKARA (AA) - Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğünce, Ankara'nın Yenimahalle ve Etimesgut ilçelerindeki bazı taşınmazlar tarımsal üretim alanı olarak kiralanacak.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Yenimahalle'nin Susuz Mahallesi'ndeki 657 bin metrekarelik, Etimesgut'un Bahçekapı Mahallesi'ndeki 181 bin 644 metrekarelik ve 118 bin 848 metrekarelik taşınmazların tarımsal üretim alanı olarak kiralanması için açık artırma usulüyle ihale yapılacak.

Kiralama süresi sözleşmenin yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 3 yıl olacak.

İhale, 6 Mayıs'ta AOÇ Müdürlüğü İdare Binası'nda gerçekleştirilecek.





Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.