pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Antarktika Bilim Üssü İçin Alım Kolaylığı

Spor 14.12.2018 - 08:43, Güncelleme: 14.12.2018 - 08:43
 

Antarktika Bilim Üssü İçin Alım Kolaylığı

ANKARA (AA) - Antarktika Bilimsel Araştırma ve Bilim Üssü Projesi'ne ilişkin protokol kapsamındaki alımlarda, Kamu İhale Kanunu'ndaki parasal sınırlar...

ANKARA (AA) - Antarktika Bilimsel Araştırma ve Bilim Üssü Projesi'ne ilişkin protokol kapsamındaki alımlarda, Kamu İhale Kanunu'ndaki parasal sınırlar 60 kat olarak uygulanacak. Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.Kararla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kamu İhale Kanunu'nun Ar-Ge çalışmalarına istisna getiren hükmü kapsamında yapılacak ihalelere ilişkin Bakanlar Kurulu kararının eki esaslarda değişikliğe gidildi. Buna göre, kamu hizmet sunucularından protokol ile yapılan alımlara ilişkin parasal sınır, Antarktika Bilimsel Araştırma ve Bilim Üssü Projesi'ne ilişkin protokol için 60 kat olarak uygulanacak. Söz konusu parasal sınır, 2018 yılı için 225 bin 403 lira olarak uygulanıyor.
ANKARA (AA) - Antarktika Bilimsel Araştırma ve Bilim Üssü Projesi'ne ilişkin protokol kapsamındaki alımlarda, Kamu İhale Kanunu'ndaki parasal sınırlar...

ANKARA (AA) - Antarktika Bilimsel Araştırma ve Bilim Üssü Projesi'ne ilişkin protokol kapsamındaki alımlarda, Kamu İhale Kanunu'ndaki parasal sınırlar 60 kat olarak uygulanacak.

Konuya ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Kararla, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Kamu İhale Kanunu'nun Ar-Ge çalışmalarına istisna getiren hükmü kapsamında yapılacak ihalelere ilişkin Bakanlar Kurulu kararının eki esaslarda değişikliğe gidildi.

Buna göre, kamu hizmet sunucularından protokol ile yapılan alımlara ilişkin parasal sınır, Antarktika Bilimsel Araştırma ve Bilim Üssü Projesi'ne ilişkin protokol için 60 kat olarak uygulanacak.

Söz konusu parasal sınır, 2018 yılı için 225 bin 403 lira olarak uygulanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.