pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Antalya'da Kar Ve Tipi

25.01.2018 - 20:13, Güncelleme: 25.01.2018 - 20:13
 

Antalya'da Kar Ve Tipi

Akseki-Seydişehir karayolu trafiğe kapandı- Trafiğe kapatılan yolda kalan araçları kurtarma çalışması başlatıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapandı. Akseki ilçesi Cevizli Kavşağı'ndan itibaren etkili olan kar ve tipi nedeniyle, Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde görüş mesafesi sıfıra düştü. Buzlanmanın da etkili olduğu bölgede çok sayıda araç yolda kaldı. Trafiğe kapatılan yolda kalan araçları kurtarma çalışması başlatıldı. Karayolları ekipleri, çalışmaların yoğun şekilde sürdüğü bölgede, tuzlama çalışması yaptı. Cevizli Kavşağı'ndan itibaren araçların geçişine izin vermeyen trafik ekipleri, sürücüleri Beyşehir yoluna yönlendirdi.
Akseki-Seydişehir karayolu trafiğe kapandı- Trafiğe kapatılan yolda kalan araçları kurtarma çalışması başlatıldı

ANTALYA (AA) - Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu, kar yağışı, tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapandı.

Akseki ilçesi Cevizli Kavşağı'ndan itibaren etkili olan kar ve tipi nedeniyle, Akseki-Seydişehir karayolunun bin 825 rakımlı Alacabel mevkisinde görüş mesafesi sıfıra düştü. Buzlanmanın da etkili olduğu bölgede çok sayıda araç yolda kaldı. Trafiğe kapatılan yolda kalan araçları kurtarma çalışması başlatıldı.

Karayolları ekipleri, çalışmaların yoğun şekilde sürdüğü bölgede, tuzlama çalışması yaptı.

Cevizli Kavşağı'ndan itibaren araçların geçişine izin vermeyen trafik ekipleri, sürücüleri Beyşehir yoluna yönlendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.