pendik escort bayan
ak

Antalya'da Baba Ve Oğlu Denizde Boğuldu

07.08.2016 - 16:43, Güncelleme: 07.08.2016 - 16:43
 

Antalya'da Baba Ve Oğlu Denizde Boğuldu

Manavgat ilçesinde denizde akıntıya kapılan kızı ve oğlunu kurtarmak için suya atlayan Bülent Yandımoğlu ile 9 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde boğulma tehlikesi yaşayan iki çocuğunu kurtarmak için suya atlayan Bülent Yandımoğlu ile oğlu İbrahim, boğuldu.Çenger Mahallesi sahilinden denize giren İbrahim (9) ve ablası Hatice Sena Yandımoğlu'nun (15) akıntıya kapıldığını gören baba Bülent Yandımoğlu (45), çocuklarının ardından denize atladı. Çocuklarına ulaşamayan baba Yandımoğlu da akıntıya kapıldı.Baba ile çocuklarının boğulma tehlikesi geçirdiğini fark ederek müdahale eden vatandaşlar, Bülent ve Hatice Sena Yandımoğlu'nu sudan çıkarmayı başardı. İbrahim Yandımoğlu ise vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik ekiplerince denizden çıkarıldı.Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bülent ve İbrahim Yandımoğlu, Manavgat Devlet Hastanesine, Hatice ise Özel Side Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Baba ile oğlu, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hatice Sena Yandımoğlu'nun tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.Konya'da veteriner hekim olarak çalışan Bülent Yandımoğlu'nun, öğretmen eşi Havva ve çocukları İbrahim ve Hatice Sena Yandımoğlu ile tatil için Antalya'ya geldikleri öğrenildi.
Manavgat ilçesinde denizde akıntıya kapılan kızı ve oğlunu kurtarmak için suya atlayan Bülent Yandımoğlu ile 9 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde denizde boğulma tehlikesi yaşayan iki çocuğunu kurtarmak için suya atlayan Bülent Yandımoğlu ile oğlu İbrahim, boğuldu.

Çenger Mahallesi sahilinden denize giren İbrahim (9) ve ablası Hatice Sena Yandımoğlu'nun (15) akıntıya kapıldığını gören baba Bülent Yandımoğlu (45), çocuklarının ardından denize atladı. Çocuklarına ulaşamayan baba Yandımoğlu da akıntıya kapıldı.

Baba ile çocuklarının boğulma tehlikesi geçirdiğini fark ederek müdahale eden vatandaşlar, Bülent ve Hatice Sena Yandımoğlu'nu sudan çıkarmayı başardı. İbrahim Yandımoğlu ise vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye ulaşan Sahil Güvenlik ekiplerince denizden çıkarıldı.

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bülent ve İbrahim Yandımoğlu, Manavgat Devlet Hastanesine, Hatice ise Özel Side Anadolu Hastanesine kaldırıldı. Baba ile oğlu, yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hatice Sena Yandımoğlu'nun tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü öğrenildi.

Konya'da veteriner hekim olarak çalışan Bülent Yandımoğlu'nun, öğretmen eşi Havva ve çocukları İbrahim ve Hatice Sena Yandımoğlu ile tatil için Antalya'ya geldikleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.