pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Antalya'da 6 Yaşındaki Çocuğun Havuzda Boğulması

30.08.2017 - 14:53, Güncelleme: 30.08.2017 - 14:53
 

Antalya'da 6 Yaşındaki Çocuğun Havuzda Boğulması

Manavgat ilçesinde otelin havuzunda boğulan küçük Atakan'ın cenazesi memleketi Eskişehir'de toprağa verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün bir otelin havuzunda boğulan 6 yaşındaki Atakan Yiğit Arı'nın cenazesi memleketi Eskişehir'de defnedildi.Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Arı'nın cenazesi, yakınları tarafından dün akşam saatlerinde Eskişehir'e getirildi.Küçük Atakan'ın cenazesi, Tepebaşı Camisi'nde kılınan namazın ardından Yusuflar Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi. Cenaze törenine, anne Hatice ve baba Ersin Arı, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ile çok sayıda vatandaş katıldı.Oğlunun tabutunu öpen ve ayakta durmakta zorluk çeken baba Ersin Arı'yı yakınları teskin etti.
Manavgat ilçesinde otelin havuzunda boğulan küçük Atakan'ın cenazesi memleketi Eskişehir'de toprağa verildi

ESKİŞEHİR (AA) - Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün bir otelin havuzunda boğulan 6 yaşındaki Atakan Yiğit Arı'nın cenazesi memleketi Eskişehir'de defnedildi.

Antalya Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Arı'nın cenazesi, yakınları tarafından dün akşam saatlerinde Eskişehir'e getirildi.

Küçük Atakan'ın cenazesi, Tepebaşı Camisi'nde kılınan namazın ardından Yusuflar Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cenaze törenine, anne Hatice ve baba Ersin Arı, Tepebaşı Kaymakamı Salih Keser, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz Kaynarca ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Oğlunun tabutunu öpen ve ayakta durmakta zorluk çeken baba Ersin Arı'yı yakınları teskin etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.