pendik escort bayan
ak

Anneler Günü'ne Doğru

11.05.2017 - 14:53, Güncelleme: 11.05.2017 - 14:53
 

Anneler Günü'ne Doğru

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, kadına bahşedilen en güzel hediyenin annelik vasfı...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, kadına bahşedilen en güzel hediyenin annelik vasfı olduğunu kaydetti.Annelerin ailenin temel direği ve toplumun geleceği olduğunu aktaran Gül, "Sağlam bir toplum, ancak temelleri sağlam atılmış bir aile yapısıyla mümkündür." ifadesini kullandı. Annenin, hayat, sevgi, şefkat, merhamet, sabır anlamına geldiğine işaret eden Gül, sözlerini şöyle sürdürdü: "Dünyadaki güzelliklerin tek kelime ile ifadesidir. Hayata gözlerimizi ilk açtığımızdan ilk gördüğümüz, dünyanın ilk kokusu, ilk ses, ilk nefestir. Üzüldüğümüzde, ağladığımızda yegane sığınağımızdır. İnsan, hayatında en değerli varlık olan türlü fedakarlıklara ve zorluklara göğüs gererek çocuğu için kendisini feda eden annelerimiz için ne kadar hizmet etsek azdır. İnsanın sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair bütün yürüyüşlerinin temelinde anne vardır. Anne, insanı dünyaya getiren bir varlıktan öte, bir koruyucu, bir bakıcı ve bir öğretmen görevi üstlenmiştir. Hayatın anlamı olan annelerimiz için 'ana gibi yar olmaz' denilmiş, dinimizde de anneye büyük ehemmiyet verilerek 'Cennet annelerin ayakları altındadır' denilerek önemi vurgulanmıştır. Bizleri hayatta karşılıksız seven tek varlık olan annelerimiz için ne yapsak azdır. Bizlerden tek beklentileri emeklerinin boşa gitmediğini hissettirmek ve gurur duyacakları evlatlar olarak, hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi onlardan eksik etmemek, annelerimize vereceğimiz en büyük armağan olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğrunda şehit olan tüm şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. Hayatımızdaki en değerli varlıklar olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Vali Gül, mesajında, kadına bahşedilen en güzel hediyenin annelik vasfı...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Gül, mesajında, kadına bahşedilen en güzel hediyenin annelik vasfı olduğunu kaydetti.

Annelerin ailenin temel direği ve toplumun geleceği olduğunu aktaran Gül, "Sağlam bir toplum, ancak temelleri sağlam atılmış bir aile yapısıyla mümkündür." ifadesini kullandı.

Annenin, hayat, sevgi, şefkat, merhamet, sabır anlamına geldiğine işaret eden Gül, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dünyadaki güzelliklerin tek kelime ile ifadesidir. Hayata gözlerimizi ilk açtığımızdan ilk gördüğümüz, dünyanın ilk kokusu, ilk ses, ilk nefestir. Üzüldüğümüzde, ağladığımızda yegane sığınağımızdır. İnsan, hayatında en değerli varlık olan türlü fedakarlıklara ve zorluklara göğüs gererek çocuğu için kendisini feda eden annelerimiz için ne kadar hizmet etsek azdır. İnsanın sevgiye, ahlaka, erdeme, iyiliğe dair bütün yürüyüşlerinin temelinde anne vardır. Anne, insanı dünyaya getiren bir varlıktan öte, bir koruyucu, bir bakıcı ve bir öğretmen görevi üstlenmiştir. Hayatın anlamı olan annelerimiz için 'ana gibi yar olmaz' denilmiş, dinimizde de anneye büyük ehemmiyet verilerek 'Cennet annelerin ayakları altındadır' denilerek önemi vurgulanmıştır. Bizleri hayatta karşılıksız seven tek varlık olan annelerimiz için ne yapsak azdır. Bizlerden tek beklentileri emeklerinin boşa gitmediğini hissettirmek ve gurur duyacakları evlatlar olarak, hak ettikleri sevgi, saygı ve ilgiyi onlardan eksik etmemek, annelerimize vereceğimiz en büyük armağan olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle nice emeklerle yetiştirdikleri evlatlarını vatan uğrunda şehit olan tüm şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyor, acılarını yürekten paylaşıyorum. Hayatımızdaki en değerli varlıklar olan annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, sağlıklı ve huzurlu ömürler diliyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.