pendik escort bayan
ak

Anneler Günü'ne Doğru

10.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 10.05.2019 - 12:43
 

Anneler Günü'ne Doğru

KONYA (AA) - Yunak Merkez Anaokulu öğrencileri, önümüzdeki Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenledi.Yunak...

KONYA (AA) - Yunak Merkez Anaokulu öğrencileri, önümüzdeki Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenledi.Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Merkez Anaokulu öğrencileri bir birinden güzel gösteriler sergiledi.Minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle, anneler ise çocuklarını izlerken heyecan yaşadı.Etkinlik, Merkez Anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan etkinlik ve projelerin yer aldığı sergisinin açılışıyla sona erdi.Programa Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan , Başkan Yardımcıları Bekir Coşkun Hacı Erşan, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daire ve kurum amirleri ile aileler katıldı.
KONYA (AA) - Yunak Merkez Anaokulu öğrencileri, önümüzdeki Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenledi.Yunak...

KONYA (AA) - Yunak Merkez Anaokulu öğrencileri, önümüzdeki Pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenledi.

Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, Merkez Anaokulu öğrencileri bir birinden güzel gösteriler sergiledi.

Minik öğrenciler, yaptıkları gösterilerle, anneler ise çocuklarını izlerken heyecan yaşadı.

Etkinlik, Merkez Anaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalardan oluşan etkinlik ve projelerin yer aldığı sergisinin açılışıyla sona erdi.

Programa Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan , Başkan Yardımcıları Bekir Coşkun Hacı Erşan, Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, daire ve kurum amirleri ile aileler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.