pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anneler Günü

12.05.2018 - 16:23, Güncelleme: 12.05.2018 - 16:23
 

Anneler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Anneler Günü dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.SESOB Başkanı Köksal, yayımladığı mesajda, yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.Annelerin yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklar olduğunu ifade eden Köksal, şunları kaydetti:"Annelerimizin bize aşıladığı insani değerler, bir ömür boyu yol göstericimiz olmaktadır. Anne sevgisi insanın yaşamı boyunca devam eden en anlamlı duyguların başında gelmektedir. Annelerimiz toplumumuzun temelini oluşturarak, ailenin ayakta kalmasına en çok katkı sağlayandır. Bizlere dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, karşılıksız sevginin adresi, fedakarlığın ve cömertliğin abidesi tüm annelerimizin bu özel ve müstesna günlerini kutlar, ellerinden öperim."Gürün Belediye Başkanı Çiftçi ise, annelerin hakkının hiçbir zaman ödenemez olduğunu bildirdi.Annelerin merhamet ve şefkatin simgesi, karşılıksız sevginin kaynağı olduğunu aktaran Çiftçi, "Tüm annelerin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyor, yaşamını yitiren annelerimize Allah'tan rahmet dilerken, hayattaki tüm annelerimizi en kalbi duygularımla selamlıyor ve hayırlı bir ömür diliyorum." ifadesini kullandı.Eğitim-Bir-Sen Sivas 1. Nolu Şubesi Kadın Komisyonu Başkan Vekili Serap Yıldırım da Anneler Günü dolayısıyla sendika binasında yaptığı açıklamada, "Anneler varoluş kaynağımızın, sınırsız sevmenin, karşılıksız korumanın canlı anıtları ve her birimizin ilk öğretmenidir." dedi.Bugünün ve gelecek kuşakların çocuklarını ahlaki yetilerle donatacak olanların anneler olduğunun bilincinde olduklarını dile getiren Yıldırım, tüm annelerin ellerinden öptüğünü söyledi.
SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Anneler Günü dolayısıyla...

SİVAS (AA) - Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

SESOB Başkanı Köksal, yayımladığı mesajda, yeryüzündeki en kutsal görevi üstlenen annelerin, karşılıksız sevgi, bitmeyen özveri, sınırsız hoşgörü ve mutluluk kaynağı olduğunu vurguladı.

Annelerin yerleri asla doldurulamayacak en değerli varlıklar olduğunu ifade eden Köksal, şunları kaydetti:

"Annelerimizin bize aşıladığı insani değerler, bir ömür boyu yol göstericimiz olmaktadır. Anne sevgisi insanın yaşamı boyunca devam eden en anlamlı duyguların başında gelmektedir. Annelerimiz toplumumuzun temelini oluşturarak, ailenin ayakta kalmasına en çok katkı sağlayandır. Bizlere dünyayı ve yaşamı sevdiren, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan, karşılıksız sevginin adresi, fedakarlığın ve cömertliğin abidesi tüm annelerimizin bu özel ve müstesna günlerini kutlar, ellerinden öperim."

Gürün Belediye Başkanı Çiftçi ise, annelerin hakkının hiçbir zaman ödenemez olduğunu bildirdi.

Annelerin merhamet ve şefkatin simgesi, karşılıksız sevginin kaynağı olduğunu aktaran Çiftçi, "Tüm annelerin Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyor, yaşamını yitiren annelerimize Allah'tan rahmet dilerken, hayattaki tüm annelerimizi en kalbi duygularımla selamlıyor ve hayırlı bir ömür diliyorum." ifadesini kullandı.

Eğitim-Bir-Sen Sivas 1. Nolu Şubesi Kadın Komisyonu Başkan Vekili Serap Yıldırım da Anneler Günü dolayısıyla sendika binasında yaptığı açıklamada, "Anneler varoluş kaynağımızın, sınırsız sevmenin, karşılıksız korumanın canlı anıtları ve her birimizin ilk öğretmenidir." dedi.

Bugünün ve gelecek kuşakların çocuklarını ahlaki yetilerle donatacak olanların anneler olduğunun bilincinde olduklarını dile getiren Yıldırım, tüm annelerin ellerinden öptüğünü söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.