pendik escort bayan
ak

Anneler Günü

13.05.2017 - 17:48, Güncelleme: 13.05.2017 - 17:48
 

Anneler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anneler Günü dolayısıyla mesajı yayımladı.Başkan Aydın, mesajında, annelerin dünya hayatındaki en...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anneler Günü dolayısıyla mesajı yayımladı.Başkan Aydın, mesajında, annelerin dünya hayatındaki en kutsal varlıklar olduğunu ifade etti.Annelerin bir gün değil, her gün baş tacı edilmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:"İslam dininde kadının yeri büyüktür. Annenin yeri ise, cenneti ayaklarının altına alacak kadar kutsaldır. Hem bu dünyada huzur bulmak, hem de ebedi hayatta cenneti kazanmak için annelerimizi hatırlamalı, onların gönlünü hoş tutmalıyız.Bu nedenle annelere özel bir günün olması da ayrıca güzel ve önemlidir. Bu vesile ile tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor ellerinden öpüyorum."
SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anneler Günü dolayısıyla mesajı yayımladı.Başkan Aydın, mesajında, annelerin dünya hayatındaki en...

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Anneler Günü dolayısıyla mesajı yayımladı.

Başkan Aydın, mesajında, annelerin dünya hayatındaki en kutsal varlıklar olduğunu ifade etti.

Annelerin bir gün değil, her gün baş tacı edilmesi gerektiğini vurgulayan Aydın, şunları kaydetti:

"İslam dininde kadının yeri büyüktür. Annenin yeri ise, cenneti ayaklarının altına alacak kadar kutsaldır. Hem bu dünyada huzur bulmak, hem de ebedi hayatta cenneti kazanmak için annelerimizi hatırlamalı, onların gönlünü hoş tutmalıyız.Bu nedenle annelere özel bir günün olması da ayrıca güzel ve önemlidir. Bu vesile ile tüm annelerin Anneler Günü'nü kutluyor ellerinden öpüyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.