pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Anneler Günü

12.05.2019 - 13:13, Güncelleme: 12.05.2019 - 13:13
 

Anneler Günü

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Otyakmaz,...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Otyakmaz, kulübün internet sitesinde yayımladığı mesajda, ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir zaman esirgemeyen annelerin her zaman baş tacı olduğunu belirtti. Annelerin gurur duyacağı evlatlar olabilmenin, herkesin ortak sorumluluğu ve görevi olduğunu aktaran Otyakmaz, "Çocukları için fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan ve Demir Grup Sivassporlu yeni nesiller yetiştiren, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz olan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de yüce Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Otyakmaz,...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Otyakmaz, kulübün internet sitesinde yayımladığı mesajda, ödenmez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir zaman esirgemeyen annelerin her zaman baş tacı olduğunu belirtti.

Annelerin gurur duyacağı evlatlar olabilmenin, herkesin ortak sorumluluğu ve görevi olduğunu aktaran Otyakmaz, "Çocukları için fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan ve Demir Grup Sivassporlu yeni nesiller yetiştiren, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz olan bütün annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş annelerimize de yüce Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.