pendik escort bayan
ak

Anketimize Sizde Katılın

06.07.2014 - 03:16, Güncelleme: 06.07.2014 - 03:16
 

Anketimize Sizde Katılın

Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken SİVASBULTENİ.COM Sivas halkın nabzını tutuyor. Ankete katılın adayınızı seçin.

Köşk’ün yeni sahibinin halk oylaması ile belirleneceği Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu 10 Ağustos’ta yapılacak. Yarış için ilk olarak MHP ve CHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adı açıklanmıştı. HDP de Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ı aday olarak göstererek yarışa katıldı. Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’ın ardından aday olan 3. isim Başbakan Erdoğan oldu.  Cumhurbaşkanlığı yarışı bu 3 isim arasında geçecek gibi duruyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken  Sivasbulteni.com Haber halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Sizce cumhurbaşkanı kim olsun? Ankete katıl, adayını seç!     Linki tıklayarak  'CUMHURBAŞKANI KİM OLSUN?'  Anketimize katılabilirsiniz...   cumhurbaşkanlığı, seçimi, CUMHURBAŞKANLIĞI, SEÇİMİ, CUMHURBASKANLIGI, SECIMI, cumhurbaskanligi, secimi, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin, cumhurbaşkanlığı seçimi CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ CUMHURBASKANLIGI SECIMI cumhurbaskanligi secimi ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri. cumhurbaşkanlığı seçimi
Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken SİVASBULTENİ.COM Sivas halkın nabzını tutuyor. Ankete katılın adayınızı seçin.

Köşk’ün yeni sahibinin halk oylaması ile belirleneceği Cumhurbaşkanlığı seçiminin ilk turu 10 Ağustos’ta yapılacak. Yarış için ilk olarak MHP ve CHP’nin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun adı açıklanmıştı. HDP de Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş’ı aday olarak göstererek yarışa katıldı. Ekmeleddin İhsanoğlu ve Selahattin Demirtaş’ın ardından aday olan 3. isim Başbakan Erdoğan oldu.

 Cumhurbaşkanlığı yarışı bu 3 isim arasında geçecek gibi duruyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaşırken  Sivasbulteni.com Haber halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

Sizce cumhurbaşkanı kim olsun? Ankete katıl, adayını seç!

 

 

Linki tıklayarak  'CUMHURBAŞKANI KİM OLSUN?'  Anketimize katılabilirsiniz...

 

cumhurbaşkanlığı, seçimi, CUMHURBAŞKANLIĞI, SEÇİMİ, CUMHURBASKANLIGI, SECIMI, cumhurbaskanligi, secimi, haberi, haber, haberler, haberleri, HABER, HABERİ, HABERLERİ, OLAY, kimdir, nedir, hikayesi, olayı, olayları, gelişme, guncel, güncel, spor, magazin, cumhurbaşkanlığı seçimi CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ CUMHURBASKANLIGI SECIMI cumhurbaskanligi secimi ile ilgili en yeni güncel haberler, son dakika haberleri. cumhurbaşkanlığı seçimi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.