pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankesob'da Eğitim Mesaisi

Spor 26.07.2017 - 12:08, Güncelleme: 26.07.2017 - 12:08
 

Ankesob'da Eğitim Mesaisi

ANKARA (AA) - Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) genel sekreterleri, 2017 yılı birinci dönem eğitim ve değerlendirme toplantısında bir...

ANKARA (AA) - Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) genel sekreterleri, 2017 yılı birinci dönem eğitim ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi. ANKESOB Başkanvekili Muhittin Köksal, Abdullah Caner Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, esnaflarla odalar arasındaki iletişimde genel sekreterlerin büyük önem taşıdığını söyledi. Köksal, verilecek eğitimlerle genel sekreterlerin kanunlara ve mevzuata hakim olarak esnafları bilinçlendirmelerini istedi.Avrupa Birliği ile Türkiye mali iş birliği çerçevesinde ODTÜ tarafından yürütülen İşçi ve İşverenlerin Kapasitelerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yoluyla Geliştirilmesi Projesi (Bilge-İş) Takım Lideri Meltem Koca da, uyguladıkları projeyle esnaf ve KOBİ'lerin teknolojiye uyum yeteneğini geliştirmeyi, teknolojinin kullanımını ve etkinliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdi. Hayat boyu öğrenmenin desteklenmesi hedefi doğrultusunda projenin hazırlandığını belirten Koca, çoğunluğu bilgi ve iletişim teknolojileri temelli 100 ders barındıran ücretsiz e-öğrenme portalındaki eğitim derslerini tamamlayan katılımcılara ODTÜ onaylı katılım belgesi verildiğini kaydetti.
ANKARA (AA) - Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) genel sekreterleri, 2017 yılı birinci dönem eğitim ve değerlendirme toplantısında bir...

ANKARA (AA) - Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) genel sekreterleri, 2017 yılı birinci dönem eğitim ve değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

ANKESOB Başkanvekili Muhittin Köksal, Abdullah Caner Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, esnaflarla odalar arasındaki iletişimde genel sekreterlerin büyük önem taşıdığını söyledi.

Köksal, verilecek eğitimlerle genel sekreterlerin kanunlara ve mevzuata hakim olarak esnafları bilinçlendirmelerini istedi.

Avrupa Birliği ile Türkiye mali iş birliği çerçevesinde ODTÜ tarafından yürütülen İşçi ve İşverenlerin Kapasitelerinin Bilgi ve İletişim Teknolojileri Yoluyla Geliştirilmesi Projesi (Bilge-İş) Takım Lideri Meltem Koca da, uyguladıkları projeyle esnaf ve KOBİ'lerin teknolojiye uyum yeteneğini geliştirmeyi, teknolojinin kullanımını ve etkinliğini artırmayı hedeflediklerini bildirdi.

Hayat boyu öğrenmenin desteklenmesi hedefi doğrultusunda projenin hazırlandığını belirten Koca, çoğunluğu bilgi ve iletişim teknolojileri temelli 100 ders barındıran ücretsiz e-öğrenme portalındaki eğitim derslerini tamamlayan katılımcılara ODTÜ onaylı katılım belgesi verildiğini kaydetti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.