pendik escort bayan
ak

Ankaragücü'nden Mobil Uygulama

17.01.2018 - 11:48, Güncelleme: 17.01.2018 - 11:48
 

Ankaragücü'nden Mobil Uygulama

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Ankaragücü, spor kulüplerine internet tabanlı iletişim uygulamaları üreten bir firmayla ortak bir çalışma yaparak...

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Ankaragücü, spor kulüplerine internet tabanlı iletişim uygulamaları üreten bir firmayla ortak bir çalışma yaparak Ankaragücü Mobil Uygulaması'nı çıkardı. Başkent ekibi, yönetim, taraftar, futbolcu ve sponsor dörtlüsünü birleştiren mobil uygulamasından uygulama içi paket satın alımı yapılmasıyla kulübe destek sağlamayı hedefliyor. Kulüpten yapılan açıklamada, paket satın alan esnaf ve iş yerlerine uygulamanın gösterilmesi halinde indirim hakkı kazanılacağı belirtildi.MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, uygulamanın camiaya hayırlı olmasını dileyerek, tüm Ankaralılardan programı indirmelerini istedi. Uygulamayı indiren ve uygulama içerisinden paket satın alan esnafların hem Ankaragücü'ne katkı sağlayacağını hem de etkin bir şekilde iş yerlerinin tanıtımını yaparak daha fazla kitlelere ulaşacağını vurgulayan Yiğiner, " Ankaragücü Mobil Uygulaması indirildiği takdirde, paket sahibi iş yerlerinden indirim kazanılacak. Destek sizden şampiyonluk bizden." ifadelerini kullandı.
ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Ankaragücü, spor kulüplerine internet tabanlı iletişim uygulamaları üreten bir firmayla ortak bir çalışma yaparak...

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Ankaragücü, spor kulüplerine internet tabanlı iletişim uygulamaları üreten bir firmayla ortak bir çalışma yaparak Ankaragücü Mobil Uygulaması'nı çıkardı.

Başkent ekibi, yönetim, taraftar, futbolcu ve sponsor dörtlüsünü birleştiren mobil uygulamasından uygulama içi paket satın alımı yapılmasıyla kulübe destek sağlamayı hedefliyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, paket satın alan esnaf ve iş yerlerine uygulamanın gösterilmesi halinde indirim hakkı kazanılacağı belirtildi.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Mehmet Yiğiner, uygulamanın camiaya hayırlı olmasını dileyerek, tüm Ankaralılardan programı indirmelerini istedi.

Uygulamayı indiren ve uygulama içerisinden paket satın alan esnafların hem Ankaragücü'ne katkı sağlayacağını hem de etkin bir şekilde iş yerlerinin tanıtımını yaparak daha fazla kitlelere ulaşacağını vurgulayan Yiğiner, " Ankaragücü Mobil Uygulaması indirildiği takdirde, paket sahibi iş yerlerinden indirim kazanılacak. Destek sizden şampiyonluk bizden." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.