pendik escort bayan
ak

Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Ertelendi

17.01.2018 - 13:43, Güncelleme: 17.01.2018 - 13:43
 

Ankaragücü'nde Olağan Genel Kurul Ertelendi

- Başkent ekibinin genel kurulu, 25 Ocak Perşembe günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün olağan genel kurulu, 25 Ocak Perşembe gününe ertelendi. Sarı-lacivertli kulübün bugün Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde saat 14.00'te yapmayı planladığı genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi. MKE Ankaragücü'nün olağan genel kurulu, 25 Ocak Perşembe günü aynı yer ve saatte çoğunluk sağlanmaksızın yapılacak. MKE Ankaragücü Kulübü Başkan Vekili Metin Akyüz, yeterli çoğunluk sağlanmadığı için genel kurulun ertelendiğini belirterek, "Bu bir prosedür, bunu uygulamak zorundayız. Genel kurulun yapılabilmesi için üçte iki çoğunluk gerekiyordu. Perşembe günü kongremizi gerçekleştireceğiz." dedi. Akyüz, genel kurulda ikinci bir adayın çıkacağına inanmadığını vurgulayarak, "Ligde lideriz. Ankara'nın konjonktürü, son yapılan seçimler belli. Birisi çıkarsa ayıp eder." ifadelerini kullandı.
- Başkent ekibinin genel kurulu, 25 Ocak Perşembe günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak


ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü'nün olağan genel kurulu, 25 Ocak Perşembe gününe ertelendi.

Sarı-lacivertli kulübün bugün Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'nde saat 14.00'te yapmayı planladığı genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi.

MKE Ankaragücü'nün olağan genel kurulu, 25 Ocak Perşembe günü aynı yer ve saatte çoğunluk sağlanmaksızın yapılacak.

MKE Ankaragücü Kulübü Başkan Vekili Metin Akyüz, yeterli çoğunluk sağlanmadığı için genel kurulun ertelendiğini belirterek, "Bu bir prosedür, bunu uygulamak zorundayız. Genel kurulun yapılabilmesi için üçte iki çoğunluk gerekiyordu. Perşembe günü kongremizi gerçekleştireceğiz." dedi.

Akyüz, genel kurulda ikinci bir adayın çıkacağına inanmadığını vurgulayarak, "Ligde lideriz. Ankara'nın konjonktürü, son yapılan seçimler belli. Birisi çıkarsa ayıp eder." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.