pendik escort bayan
ak

Ankaragücü Transfer Yasağını Kaldıramadı

31.01.2018 - 08:53, Güncelleme: 31.01.2018 - 08:53
 

Ankaragücü Transfer Yasağını Kaldıramadı

Başkent ekibinin yönetim kurulu, geçmiş dönemde sarı-lacivertli kulüpte forma giyen bazı oyuncularla "alacakları konusunda" anlaşma sağlanamadığını açıkladı

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü, transfer yasağını kaldıramadı.MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada, transfer yasağının, "geçmiş dönemde sarı-lacivertli kulüpte forma giyen bazı oyuncularla alacakları konusunda anlaşma sağlanamadığı, oyuncuların genelinin alacaklarının tamamını istemesinin transferin açılmasının önünde engel teşkil ettiği" gerekçesiyle kaldırılamadığı belirtildi.Açıklamada şu ifadelere yer verildi:"Vergi ve SSK konusunu sorunsuz çözüme kavuşturmamıza rağmen kulübümüzden alacağı olan eski oyuncularla tüm girişimlerimize karşın anlaşma sağlanamamıştır. Oyunculara bir kısım ödeme yapıp kalan alacakları için sezon sonuna ödeme planı teklif edilmesine rağmen, oyuncuların genelinin alacaklarının tamamını istemesi transferin önündeki engelin kaldırılmasını imkansız kılmıştır.Teknik direktörümüzle yapmış olduğumuz görüşme çerçevesinde ortak bir karar alınmış, bu karar doğrultusunda da mevcut kadromuza karşı ligin ikinci yarısındaki yükümlülüklerimizi yerine getirmeden transfer yapılmaması yönünde fikir birliğine varılmıştır."
Başkent ekibinin yönetim kurulu, geçmiş dönemde sarı-lacivertli kulüpte forma giyen bazı oyuncularla "alacakları konusunda" anlaşma sağlanamadığını açıkladı

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig takımlarından MKE Ankaragücü, transfer yasağını kaldıramadı.

MKE Ankaragücü Yönetim Kurulu imzasıyla yapılan açıklamada, transfer yasağının, "geçmiş dönemde sarı-lacivertli kulüpte forma giyen bazı oyuncularla alacakları konusunda anlaşma sağlanamadığı, oyuncuların genelinin alacaklarının tamamını istemesinin transferin açılmasının önünde engel teşkil ettiği" gerekçesiyle kaldırılamadığı belirtildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Vergi ve SSK konusunu sorunsuz çözüme kavuşturmamıza rağmen kulübümüzden alacağı olan eski oyuncularla tüm girişimlerimize karşın anlaşma sağlanamamıştır. Oyunculara bir kısım ödeme yapıp kalan alacakları için sezon sonuna ödeme planı teklif edilmesine rağmen, oyuncuların genelinin alacaklarının tamamını istemesi transferin önündeki engelin kaldırılmasını imkansız kılmıştır.

Teknik direktörümüzle yapmış olduğumuz görüşme çerçevesinde ortak bir karar alınmış, bu karar doğrultusunda da mevcut kadromuza karşı ligin ikinci yarısındaki yükümlülüklerimizi yerine getirmeden transfer yapılmaması yönünde fikir birliğine varılmıştır."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.