pendik escort bayan
ak

Ankara'dan Kısa Kısa

23.02.2018 - 16:53, Güncelleme: 23.02.2018 - 16:53
 

Ankara'dan Kısa Kısa

Gölbaşı'ndaki Darüşşifa Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla yürüyüş düzenledi

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesindeki Darüşşifa Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrenciler, "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla Mogan kampüsünden İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü. Türk bayrakları ve Mehmetçiğe destek mesajları yazılı pankartlar taşıyan öğrenciler, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu’ya çiçek takdim etti. Ziyaretin ardından öğrenciler, Mehmetçikler için yazdıkları mektupları gönderdi. Darüşşifa Eğitim Kurumları Genel Müdürü Davut Özdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'de görev yapan Mehmetçikler için kenetlendiklerini belirterek, onlara çok ettiğini söyledi.Öğrencilerden Esila Yıldırım 3. sınıfta okuduğunu belirterek, Mehmetçikler için yazdığı mektubu okudu.Yıldırım, mektubundaki "Merhaba büyük kahramanlar ordusu. Aslında buraya ne yazarsam yazayım sizler için çok eksik kalır. Yaşadığınız zorluklar eminim ki sözcüklere sığmaz. Lütfen bizlere hakkınızı helal edin. Ben de sizler gibi bir kahraman kızıyım. Bebekliğim babamdan ayrı geçti. Ama şimdi anlıyorum ki gurur verici bir durum. Şimdi 9 yaşındayım ve şu an eminim ki sizler var oldukça vatan her zaman dimdik ayakta duracak, bayrağımız her zaman gökyüzünde dalgalanacak. Bizler sizlere minnettarız ve sizler bizim en büyük gurur kaynağımızsınız. Allah sizleri korusun, sizi çok seviyorum." yazılı satırları okudu. - Çubuk’ta dolu ve yağmur etkili olduÇubuk ilçesinde şiddetli dolu ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sığınacak yer ararken, birçok kişi ıslanmaktan kurtulamadı. İlçe genelinde etkili olan dolu, etrafı ve otomobillerin üzerini beyaz örtü ile kapladı.- Beypazarı'nda dolandırıcılık uyarısıBeypazarı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendiriliyor.Daha önce birçok konuda broşürlerle vatandaşları bilgilendiren ekipler, bu kez de telefon dolandırıcılığına karşı uyarılar yaptı.Yetkililer, kendilerini asker, polis, başkomiser, savcı olarak tanıtıp, para ve ziynet eşyası isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.- Kahramankazan’dan Afrin'e destekKahramankazanlılar, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerlere destek olmak için hazırladıkları yiyecek, atkı, bere, cevşeni Mehmetçiğe gönderdi.Tıra yüklenen yardımlar, cuma namazı sonrası Şehitler Cami bahçesinde yapılan törenle, dualar ve tekbirler eşliğinde gönderildi. Besiciler de kampanyaya destek için 14 büyükbaş, 82 küçükbaş hayvan bağışladı.Burada konuşan Belediye Başkanı Lokman Ertürk Kahramankazan halkının 15 Temmuz'da olduğu gibi bugün de devletinin, milletinin yanında olduğunu söyledi.Mehmetçiğin bu yardımlara ihtiyacı olmadığını vurgulayan Kahraman, "İhtiyacı yok ama birlik ve beraberliğimizi perçinleştirecek. Vatanımıza ve bayrağımıza olan sevdamızı gösterme noktasında psikolojik bir destek olması açısından son derece önem arz etmektedir." dedi.Törene cami cemaatinin yanı sıra Kaymakam Engin Aksakal, şehit aileleri ve gaziler de katıldı.
Gölbaşı'ndaki Darüşşifa Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrenciler, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla yürüyüş düzenledi

ANKARA (AA) - Gölbaşı ilçesindeki Darüşşifa Eğitim Kurumlarında eğitim gören öğrenciler, "Zeytin Dalı Harekatı"na destek amacıyla Mogan kampüsünden İlçe Jandarma Komutanlığına kadar yürüdü.

Türk bayrakları ve Mehmetçiğe destek mesajları yazılı pankartlar taşıyan öğrenciler, İlçe Jandarma Komutanı Murat Kuyucu’ya çiçek takdim etti.

Ziyaretin ardından öğrenciler, Mehmetçikler için yazdıkları mektupları gönderdi.

Darüşşifa Eğitim Kurumları Genel Müdürü Davut Özdem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afrin'de görev yapan Mehmetçikler için kenetlendiklerini belirterek, onlara çok ettiğini söyledi.

Öğrencilerden Esila Yıldırım 3. sınıfta okuduğunu belirterek, Mehmetçikler için yazdığı mektubu okudu.

Yıldırım, mektubundaki "Merhaba büyük kahramanlar ordusu. Aslında buraya ne yazarsam yazayım sizler için çok eksik kalır. Yaşadığınız zorluklar eminim ki sözcüklere sığmaz. Lütfen bizlere hakkınızı helal edin. Ben de sizler gibi bir kahraman kızıyım. Bebekliğim babamdan ayrı geçti. Ama şimdi anlıyorum ki gurur verici bir durum. Şimdi 9 yaşındayım ve şu an eminim ki sizler var oldukça vatan her zaman dimdik ayakta duracak, bayrağımız her zaman gökyüzünde dalgalanacak. Bizler sizlere minnettarız ve sizler bizim en büyük gurur kaynağımızsınız. Allah sizleri korusun, sizi çok seviyorum." yazılı satırları okudu.

- Çubuk’ta dolu ve yağmur etkili oldu

Çubuk ilçesinde şiddetli dolu ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi.

Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar sığınacak yer ararken, birçok kişi ıslanmaktan kurtulamadı.

İlçe genelinde etkili olan dolu, etrafı ve otomobillerin üzerini beyaz örtü ile kapladı.

- Beypazarı'nda dolandırıcılık uyarısı

Beypazarı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendiriliyor.

Daha önce birçok konuda broşürlerle vatandaşları bilgilendiren ekipler, bu kez de telefon dolandırıcılığına karşı uyarılar yaptı.

Yetkililer, kendilerini asker, polis, başkomiser, savcı olarak tanıtıp, para ve ziynet eşyası isteyenlere itibar edilmemesi gerektiğini bildirdi.

- Kahramankazan’dan Afrin'e destek

Kahramankazanlılar, "Zeytin Dalı Harekatı"na katılan askerlere destek olmak için hazırladıkları yiyecek, atkı, bere, cevşeni Mehmetçiğe gönderdi.

Tıra yüklenen yardımlar, cuma namazı sonrası Şehitler Cami bahçesinde yapılan törenle, dualar ve tekbirler eşliğinde gönderildi.

Besiciler de kampanyaya destek için 14 büyükbaş, 82 küçükbaş hayvan bağışladı.

Burada konuşan Belediye Başkanı Lokman Ertürk Kahramankazan halkının 15 Temmuz'da olduğu gibi bugün de devletinin, milletinin yanında olduğunu söyledi.

Mehmetçiğin bu yardımlara ihtiyacı olmadığını vurgulayan Kahraman, "İhtiyacı yok ama birlik ve beraberliğimizi perçinleştirecek. Vatanımıza ve bayrağımıza olan sevdamızı gösterme noktasında psikolojik bir destek olması açısından son derece önem arz etmektedir." dedi.

Törene cami cemaatinin yanı sıra Kaymakam Engin Aksakal, şehit aileleri ve gaziler de katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.