pendik escort bayan
ak

Ankara'dan Kısa Kısa

13.12.2017 - 18:58, Güncelleme: 13.12.2017 - 18:58
 

Ankara'dan Kısa Kısa

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekipleri, dilencilere ve seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.İlçenin işlek noktalarında ve cami önlerinde...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekipleri, dilencilere ve seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.İlçenin işlek noktalarında ve cami önlerinde denetim yapan zabıta ekipleri, dilencilere ilgili mevzuat doğrultusunda kimlik tespiti yapıp, dilencilerin üzerlerinden çıkan paralara tutanakla el koydu.Üzerlerinde çok miktarda para çıkan dilenciler toplanarak Büyükşehir Belediyesi Dilenci Kampı'na sevk edildi.- Sağlıksız kokoreç satanlar engellendiYenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve emniyet yetkilileri ile son bir hafta içinde yaptığı denetimlerde, izinsiz ortamlarda sağlıksız gıdalarla üretim yapan kokoreççilerin satışlarını durdurdu.- Benim yerimde olmak ister misin?Kızılcahamam İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı projenin ilk toplantısı yapıldı."Benim Yerimde Olmak İster Misin" etkinliğinin ilk konuğu Kızılcahamam Devlet Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurdan Altunay oldu.Aynı zamanda Kızılcahamam Sağlık Meslek Lisesi mezunu olan Altunay, konuk olduğu programda öğrencilerle sohbet ederek hayat hikayesini anlattı.Programa, Okul Müdürü Mustafa Özgören, proje koordinatörü Müjgan Sezen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.Program sonunda Okul Müdürü Mustafa Özgören Nurdan Altunay'a teşekkür ederek plaket takdim etti.- Başkan Duruay, çocuklarla çiçek diktiGölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Zekiye Emin Kanıpek anaokulu öğrencileriyle, Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında lale soğanı ve sevgi çiçeği dikti.Yirmi dokuz anaokul öğrencisinin katıldığı çiçek dikimi oldukça eğlenceli geçti. Çocuklara, Gölbaşı'nda yetişen sevgi çiçeği anlatıldı.Başkan Duruay, sevgi çiçeğinin minik ellerde can bulacağını belirterek, "Çocuklarımızı her zaman toprakla buluşturmalıyız. İşte bu yüzden sevgi çiçeğimizi çocuklarımızla birlikte ekiyoruz. Bahar geldiğinde bu minik ve güzel eller tarafından ekilen tohumlar can bulacak ve Gölbaşı sevgi rengine bürünecek." diye konuştu.- Bahçıvanlık sertifikaları dağıtıldıGölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde bahçıvanlık sertifikalarını dağıttı.Duruay, sertifikaların insanlara bir nitelik kazandırdığını bahçıvanlığın eğitim isteyen bir alan olduğunu belirtti.Sertifika dağıtımından sonra Kaymakam Bilgihan ve Duruay, Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasını gezdi. Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Göçer, serada yetiştirilen bitkiler hakkında bilgi verdi.
ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekipleri, dilencilere ve seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.İlçenin işlek noktalarında ve cami önlerinde...

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Zabıta ekipleri, dilencilere ve seyyar satıcılara yönelik operasyon düzenledi.

İlçenin işlek noktalarında ve cami önlerinde denetim yapan zabıta ekipleri, dilencilere ilgili mevzuat doğrultusunda kimlik tespiti yapıp, dilencilerin üzerlerinden çıkan paralara tutanakla el koydu.

Üzerlerinde çok miktarda para çıkan dilenciler toplanarak Büyükşehir Belediyesi Dilenci Kampı'na sevk edildi.

- Sağlıksız kokoreç satanlar engellendi

Yenimahalle Belediyesi Zabıta Ekipleri, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve emniyet yetkilileri ile son bir hafta içinde yaptığı denetimlerde, izinsiz ortamlarda sağlıksız gıdalarla üretim yapan kokoreççilerin satışlarını durdurdu.

- Benim yerimde olmak ister misin?

Kızılcahamam İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin hazırladığı projenin ilk toplantısı yapıldı.

"Benim Yerimde Olmak İster Misin" etkinliğinin ilk konuğu Kızılcahamam Devlet Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nurdan Altunay oldu.

Aynı zamanda Kızılcahamam Sağlık Meslek Lisesi mezunu olan Altunay, konuk olduğu programda öğrencilerle sohbet ederek hayat hikayesini anlattı.

Programa, Okul Müdürü Mustafa Özgören, proje koordinatörü Müjgan Sezen, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Program sonunda Okul Müdürü Mustafa Özgören Nurdan Altunay'a teşekkür ederek plaket takdim etti.

- Başkan Duruay, çocuklarla çiçek dikti

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Zekiye Emin Kanıpek anaokulu öğrencileriyle, Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasında lale soğanı ve sevgi çiçeği dikti.

Yirmi dokuz anaokul öğrencisinin katıldığı çiçek dikimi oldukça eğlenceli geçti. Çocuklara, Gölbaşı'nda yetişen sevgi çiçeği anlatıldı.

Başkan Duruay, sevgi çiçeğinin minik ellerde can bulacağını belirterek, "Çocuklarımızı her zaman toprakla buluşturmalıyız. İşte bu yüzden sevgi çiçeğimizi çocuklarımızla birlikte ekiyoruz. Bahar geldiğinde bu minik ve güzel eller tarafından ekilen tohumlar can bulacak ve Gölbaşı sevgi rengine bürünecek." diye konuştu.

- Bahçıvanlık sertifikaları dağıtıldı

Gölbaşı Kaymakamı Tülay Baydar Bilgihan ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde bahçıvanlık sertifikalarını dağıttı.

Duruay, sertifikaların insanlara bir nitelik kazandırdığını bahçıvanlığın eğitim isteyen bir alan olduğunu belirtti.

Sertifika dağıtımından sonra Kaymakam Bilgihan ve Duruay, Park ve Bahçeler Müdürlüğü serasını gezdi.

Park ve Bahçeler Müdürü Hakan Göçer, serada yetiştirilen bitkiler hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.