pendik escort bayan
ak

Ankara'dan Kısa Kısa

02.07.2019 - 17:43, Güncelleme: 02.07.2019 - 17:43
 

Ankara'dan Kısa Kısa

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da yapılacak "Cadde Rehabilitasyonu Projesi" için yer teslimi yapıldı.Çalışmalar kapsamında firma yetkilileri Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da yapılacak "Cadde Rehabilitasyonu Projesi" için yer teslimi yapıldı.Çalışmalar kapsamında firma yetkilileri Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı ziyaret etti.Başkan Acar, yapılacak olan bu çalışma ile ilçe merkezinin farklı bir görünüme sahip olacağını belirtti.Firma yetkilileri daha sonra çalışma yapılacak alanlarda inceleme yaptı. - Başkan'dan Çubukspor'a destekÇubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubukspor kombine kartı alarak başlatılan kampanyaya destek oldu.Başkan Demirbaş, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden kulübün başkanı Lokman Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.Çubukspor'a destek verdiklerini belirten Demirbaş, ilçe halkının takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Kulüp başkanı Kılıç da verdiği destekten dolayı Demirbaş'a teşekkür etti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da yapılacak "Cadde Rehabilitasyonu Projesi" için yer teslimi yapıldı.Çalışmalar kapsamında firma yetkilileri Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da yapılacak "Cadde Rehabilitasyonu Projesi" için yer teslimi yapıldı.

Çalışmalar kapsamında firma yetkilileri Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar'ı ziyaret etti.

Başkan Acar, yapılacak olan bu çalışma ile ilçe merkezinin farklı bir görünüme sahip olacağını belirtti.

Firma yetkilileri daha sonra çalışma yapılacak alanlarda inceleme yaptı.

- Başkan'dan Çubukspor'a destek

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çubukspor kombine kartı alarak başlatılan kampanyaya destek oldu.

Başkan Demirbaş, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden kulübün başkanı Lokman Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı.

Çubukspor'a destek verdiklerini belirten Demirbaş, ilçe halkının takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Kulüp başkanı Kılıç da verdiği destekten dolayı Demirbaş'a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.