pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'daki Yüksek Hızlı Tren Kazası

13.12.2018 - 16:33, Güncelleme: 13.12.2018 - 16:33
 

Ankara'daki Yüksek Hızlı Tren Kazası

Bazı CHP Milletvekilleri, başkentte tren kazasının yaşandığı yerde incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - CHP Milletvekilleri Servet Ünsal, Selin Sayek Böke, Ali Şeker ve Yüksel Özkan, tren kazasının yaşandığı yere gelerek incelemelerde bulundu. Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) kılavuz lokomotifle çarpışması sonucu meydana gelen kazanın olduğu yere gelen CHP'li milletvekilleri, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. CHP Ankara Milletvekili Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bizim isteğimiz Mecliste bir araştırma komisyonu kurulsun, suçlular kimse açığa çıksın. Yoksa bu tren yolu kazaları bitmez. Çünkü bu kadar ilkellik olur mu? Dünyanın her yerinde hızlı tren yapıyorsunuz. İnsan önündeki treni cep telefonuyla mı arar?" dedi.Ünsal, kazada ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Öte yandan kaza yerinde vinçle enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.
Bazı CHP Milletvekilleri, başkentte tren kazasının yaşandığı yerde incelemelerde bulundu

ANKARA (AA) - CHP Milletvekilleri Servet Ünsal, Selin Sayek Böke, Ali Şeker ve Yüksel Özkan, tren kazasının yaşandığı yere gelerek incelemelerde bulundu.

Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren'in (YHT) kılavuz lokomotifle çarpışması sonucu meydana gelen kazanın olduğu yere gelen CHP'li milletvekilleri, yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

CHP Ankara Milletvekili Ünsal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bizim isteğimiz Mecliste bir araştırma komisyonu kurulsun, suçlular kimse açığa çıksın. Yoksa bu tren yolu kazaları bitmez. Çünkü bu kadar ilkellik olur mu? Dünyanın her yerinde hızlı tren yapıyorsunuz. İnsan önündeki treni cep telefonuyla mı arar?" dedi.

Ünsal, kazada ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Öte yandan kaza yerinde vinçle enkaz kaldırma çalışmaları sürüyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.