pendik escort bayan
ak

Ankara'daki Yht Kazası

14.12.2018 - 15:48, Güncelleme: 14.12.2018 - 15:48
 

Ankara'daki Yht Kazası

Kazada hayatını kaybeden AÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi

KIRIKKALE (AA) - Ankara'daki YHT kazasında hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi'nin (AÜ) eski rektör yardımcılarından, Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak, memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı.Albayrak'ın cenazesi, Ankara Kocatepe Camisi'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra getirildiği Kırıkkale Yenimahalle Mezarlığı'nda defnedildi.Cenaze defnedildiği sırada Albayrak'ın kızları Hazal ve İzel Albayrak'ı yakınları teskin etmeye çalıştı.Cenaze törenine, Albayrak'ın ailesi ve yakınları, AÜ öğretim üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Kazada hayatını kaybeden AÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak, memleketi Kırıkkale'de toprağa verildi

KIRIKKALE (AA) - Ankara'daki YHT kazasında hayatını kaybeden Ankara Üniversitesi'nin (AÜ) eski rektör yardımcılarından, Fen Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Berahitdin Albayrak, memleketi Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı.

Albayrak'ın cenazesi, Ankara Kocatepe Camisi'nde cuma namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra getirildiği Kırıkkale Yenimahalle Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenaze defnedildiği sırada Albayrak'ın kızları Hazal ve İzel Albayrak'ı yakınları teskin etmeye çalıştı.

Cenaze törenine, Albayrak'ın ailesi ve yakınları, AÜ öğretim üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.