pendik escort bayan
ak

Ankara'daki Tren Kazası

13.12.2018 - 12:58, Güncelleme: 13.12.2018 - 12:58
 

Ankara'daki Tren Kazası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yaralıları hastanede ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı

ANKARA (AA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara'daki tren kazasında yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.Turhan, Ankara'dan Konya'ya gidecek hızlı trenin yaptığı kazada yaralananları ziyaret için ilk olarak Gazi Hastanesi'ne geldi. Burada yaptığı açıklamada, 12 yaralının getirildiği hastaneden 4 kişinin taburcu edildiğini söyleyen Turhan, diğer yaralıların müşahede altında tutulduğunu, yoğun bakımda da hasta bulunduğunu belirti.Bakan Turhan daha sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek ziyaret ettiği yaralılara acil şifalar diledi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, yaralıları hastanede ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı

ANKARA (AA) - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Ankara'daki tren kazasında yaralananları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Turhan, Ankara'dan Konya'ya gidecek hızlı trenin yaptığı kazada yaralananları ziyaret için ilk olarak Gazi Hastanesi'ne geldi.

Burada yaptığı açıklamada, 12 yaralının getirildiği hastaneden 4 kişinin taburcu edildiğini söyleyen Turhan, diğer yaralıların müşahede altında tutulduğunu, yoğun bakımda da hasta bulunduğunu belirti.

Bakan Turhan daha sonra Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ankara Numune Eğitim Araştırma Hastanesi ve Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderek ziyaret ettiği yaralılara acil şifalar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.