pendik escort bayan
ak

Ankara’daki Terör Operasyonunda 2 Tutuklama

24.03.2017 - 18:48, Güncelleme: 24.03.2017 - 18:48
 

Ankara’daki Terör Operasyonunda 2 Tutuklama

Gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı

ANKARA (AA) – Ankara’da devam eden terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 2 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), 2 terör örgütü PKK ve bir terör örgütü DAEŞ şüphelisi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarınca sorgulanan şüphelilerden 2'si tutuklama, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.Hakimlik sorgularının ardından, öğretmen T.B. ile mühendis G.K. "FETÖ üyesi olmak" suçlamasıyla tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.
Gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı

ANKARA (AA) – Ankara’da devam eden terör soruşturmaları kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmalar kapsamında, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 2 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), 2 terör örgütü PKK ve bir terör örgütü DAEŞ şüphelisi emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcılarınca sorgulanan şüphelilerden 2'si tutuklama, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik sorgularının ardından, öğretmen T.B. ile mühendis G.K. "FETÖ üyesi olmak" suçlamasıyla tutuklanırken, 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla salıverildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.