pendik escort bayan
ak

Ankara'daki Orman Yangını

20.07.2016 - 13:08, Güncelleme: 20.07.2016 - 13:08
 

Ankara'daki Orman Yangını

Nallıhan ilçesindeki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları sürdürülüyor.Bozyaka Mahallesi'nde dağlık arazideki ormanlık alanda 5 gün önce başlayan yangın, müdahaleye rağmen devam ediyor.Yangına, 6 helikopter ve 2 uçakla havadan, 40 arazöz ve çok sayıda orman işçisiyle karadan müdahalede bulunuluyor. Söndürme çalışmalarına, zaman zaman vatandaşlar da destek veriyor.Yangın bölgesinde incelemede bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya ve Nallıhan Orman İşletme Müdürü Feyzullah Horel'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Özkaya, yangının kontrol altına alınmasının an meselesi olduğunu, zirvedeki noktaya müdahalenin helikopter ve uçaklarla yapıldığını anlattı.Ceylan da yangının çıktığı bölgeyi iyi bildiğini söyledi.Bölgenin sarp olduğuna dikkati çeken Ceylan, "Bu nedenle yangına karadan müdahale edilemiyor. Ama yangın çok geniş alanda etkili olmuş ve olmaya da devam ediyor. Hiç kimse yangının ne kadar alanda etkili olduğu konusunda net bilgi veremiyor. Konuyla ilgili Orman ve Su İşleri Bakanımıza bilgi verdim." dedi.Ceylan, yangının etkili olduğu alanın, araştırmanın ardından ortaya çıkacağını dile getirdi.Nevzat Ceylan, daha sonra Sobran Mahallesi Muhtarı Ali Ünal ile de yangınla ilgili görüştü.
Nallıhan ilçesindeki yangını söndürme çalışmaları devam ediyor

ANKARA (AA) - Ankara'nın Nallıhan ilçesindeki orman yangınını söndürme çalışmaları sürdürülüyor.

Bozyaka Mahallesi'nde dağlık arazideki ormanlık alanda 5 gün önce başlayan yangın, müdahaleye rağmen devam ediyor.

Yangına, 6 helikopter ve 2 uçakla havadan, 40 arazöz ve çok sayıda orman işçisiyle karadan müdahalede bulunuluyor. Söndürme çalışmalarına, zaman zaman vatandaşlar da destek veriyor.

Yangın bölgesinde incelemede bulunan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Orman Bölge Müdürü Mustafa Özkaya ve Nallıhan Orman İşletme Müdürü Feyzullah Horel'den çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Özkaya, yangının kontrol altına alınmasının an meselesi olduğunu, zirvedeki noktaya müdahalenin helikopter ve uçaklarla yapıldığını anlattı.

Ceylan da yangının çıktığı bölgeyi iyi bildiğini söyledi.

Bölgenin sarp olduğuna dikkati çeken Ceylan, "Bu nedenle yangına karadan müdahale edilemiyor. Ama yangın çok geniş alanda etkili olmuş ve olmaya da devam ediyor. Hiç kimse yangının ne kadar alanda etkili olduğu konusunda net bilgi veremiyor. Konuyla ilgili Orman ve Su İşleri Bakanımıza bilgi verdim." dedi.

Ceylan, yangının etkili olduğu alanın, araştırmanın ardından ortaya çıkacağını dile getirdi.

Nevzat Ceylan, daha sonra Sobran Mahallesi Muhtarı Ali Ünal ile de yangınla ilgili görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.