pendik escort bayan
ak

Ankara'daki Muhtarlar Anıtkabir'de

19.10.2017 - 11:38, Güncelleme: 19.10.2017 - 11:38
 

Ankara'daki Muhtarlar Anıtkabir'de

Ankara Valisi Topaca başkanlığındaki muhtar heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca başkanlığındaki muhtar heyeti, Anıtkabir'i ziyaret etti.Topaca ve Ankara'da görev yapan bir grup muhtar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla geldikleri Anıtkabir'de Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Heyet, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladıktan sonra okuyan Vali Topaca, şunları kaydetti:"Yüce Atatürk, rütbelerin en büyüğü olan milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olarak işbaşına gelmiş muhtarlarımız, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Halkımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri katılımcılığın sağlanmasında, mühim bir görev üstlenmişlerdir.Büyük devlet olma vizyonunun yerelde başladığı bilinciyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat ve tavsiyeleriyle 'Muhtarlar Günü' olarak kabul edilen bu günde, Türkiye Cumhuriyeti'ni demokratik değerler üzerinde el birliğiyle yüceltip, ülkemizi aydınlık yarınlara güven içinde taşıma azminde olduğumuzu ifade etmek isterim. Ruhun şad olsun."
Ankara Valisi Topaca başkanlığındaki muhtar heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ankara Valisi Ercan Topaca başkanlığındaki muhtar heyeti, Anıtkabir'i ziyaret etti.

Topaca ve Ankara'da görev yapan bir grup muhtar, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla geldikleri Anıtkabir'de Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine çelenk bıraktı. Heyet, saygı duruşunun ardından Misak-ı Milli Kulesi'ne geçti.

Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladıktan sonra okuyan Vali Topaca, şunları kaydetti:

"Yüce Atatürk, rütbelerin en büyüğü olan milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olarak işbaşına gelmiş muhtarlarımız, son derece önemli bir makamda bulunmaktadırlar. Halkımızın devlet kurumlarıyla ilişkilerinde, çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri katılımcılığın sağlanmasında, mühim bir görev üstlenmişlerdir.

Büyük devlet olma vizyonunun yerelde başladığı bilinciyle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimat ve tavsiyeleriyle 'Muhtarlar Günü' olarak kabul edilen bu günde, Türkiye Cumhuriyeti'ni demokratik değerler üzerinde el birliğiyle yüceltip, ülkemizi aydınlık yarınlara güven içinde taşıma azminde olduğumuzu ifade etmek isterim. Ruhun şad olsun."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.