pendik escort bayan
ak

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu

20.04.2017 - 13:43, Güncelleme: 20.04.2017 - 13:43
 

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu

Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı, 4 kilo 500 gram esrar ile 2 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.İhbar üzerine Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Altındağ, Çubuk ve Keçiören ilçe jandarma komutanlıkları ekiplerinin katılımıyla uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi. İki ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyon sırasında zanlılar, jandarma ekiplerine silahla ateş ederek otomobillerle kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sonrası otomobiller lastiklerine ateş edilerek durduruldu. Ekipler araçlardaki 9 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde, üzerilerinde ve araçlarda yapılan aramalarda 4 kilo 500 gram esrar ile 2 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu, 2 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi. Şüphelilerden 4'ü savcılık kararıyla salıverilirken, işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen T.K.İ. (31), M.E.R.(24), H.S. (24), K.R. (21) ve H.K.(27) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı, 4 kilo 500 gram esrar ile 2 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Altındağ, Çubuk ve Keçiören ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheliden 5'i tutuklandı.

İhbar üzerine Ankara İl Jandarma Komutanlığı, Altındağ, Çubuk ve Keçiören ilçe jandarma komutanlıkları ekiplerinin katılımıyla uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

İki ayrı adrese eş zamanlı düzenlenen operasyon sırasında zanlılar, jandarma ekiplerine silahla ateş ederek otomobillerle kaçmaya çalıştı. Kovalamaca sonrası otomobiller lastiklerine ateş edilerek durduruldu.

Ekipler araçlardaki 9 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin adreslerinde, üzerilerinde ve araçlarda yapılan aramalarda 4 kilo 500 gram esrar ile 2 kilo 500 gram sentetik uyuşturucu, 2 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Şüphelilerden 4'ü savcılık kararıyla salıverilirken, işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen T.K.İ. (31), M.E.R.(24), H.S. (24), K.R. (21) ve H.K.(27) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.