pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu

30.12.2016 - 16:03, Güncelleme: 30.12.2016 - 16:03
 

Ankara'da Uyuşturucu Operasyonu

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kahramankazan yakınlarında yaptığı yol denetimleri sırasında durdurdukları bir araçta 2 bin 74 sentetik...

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kahramankazan yakınlarında yaptığı yol denetimleri sırasında durdurdukları bir araçta 2 bin 74 sentetik uyuşturucu madde ele geçirdiği, 3 şüpheliyi de gözaltına aldıkları bildirildi.Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 26 Aralık'ta Ankara'ya uyuşturucu madde nakleden ve ticaretini yapan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Kahramankazan ilçesi Ankara-Bolu karayolu Ahievran Caddesi ile Millet Caddesi kavşağında uygulama gerçekleştirildi.Ekiplerin, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramalarda, değişik renk ve figürlerde olmak üzere 2 bin 74 sentetik uyuşturucu nitelikli tablet ele geçirildi.Araçta bulunan şüpheliler A.Ö.K, M.Y. ve T.Ü. haklarında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçlarından soruşturma evrakı düzenlenerek, 27 Aralık'ta Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.
ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kahramankazan yakınlarında yaptığı yol denetimleri sırasında durdurdukları bir araçta 2 bin 74 sentetik...

ANKARA (AA) - Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kahramankazan yakınlarında yaptığı yol denetimleri sırasında durdurdukları bir araçta 2 bin 74 sentetik uyuşturucu madde ele geçirdiği, 3 şüpheliyi de gözaltına aldıkları bildirildi.

Ankara Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 26 Aralık'ta Ankara'ya uyuşturucu madde nakleden ve ticaretini yapan şahısların yakalanması ve suç unsurlarının ele geçirilmesi amacıyla Kahramankazan ilçesi Ankara-Bolu karayolu Ahievran Caddesi ile Millet Caddesi kavşağında uygulama gerçekleştirildi.

Ekiplerin, şüphe üzerine durdurdukları bir araçta yaptıkları aramalarda, değişik renk ve figürlerde olmak üzere 2 bin 74 sentetik uyuşturucu nitelikli tablet ele geçirildi.

Araçta bulunan şüpheliler A.Ö.K, M.Y. ve T.Ü. haklarında "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak ve Nakletmek" suçlarından soruşturma evrakı düzenlenerek, 27 Aralık'ta Kahramankazan Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.