pendik escort bayan
ak

Ankara'da Trafik Kazası: 4 Ölü

13.10.2018 - 16:03, Güncelleme: 13.10.2018 - 16:03
 

Ankara'da Trafik Kazası: 4 Ölü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde inşaat halindeki menfeze çarparak takla atan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde inşaat halindeki menfeze çarparak takla atan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre, plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil, sabah saatlerinde Ankara-Eskişehir karayolunun 67. kilometresinde inşaat halindeki menfeze çarptı.Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobildeki Yılmaz ve Ertuğrul Sofuoğlu ile Serdar Çayır ve Oktay Ev olay yerinde yaşamını yitirdi. Kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarılan cenazeler, Polatlı Devlet Hastanesindeki işlemlerin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenazelerin, otopsi işlemlerinden sonra yakınlarına teslim edileceği ve Ordu'nun Gölköy ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde inşaat halindeki menfeze çarparak takla atan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Alınan bilgiye göre,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Polatlı ilçesinde inşaat halindeki menfeze çarparak takla atan otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen otomobil, sabah saatlerinde Ankara-Eskişehir karayolunun 67. kilometresinde inşaat halindeki menfeze çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobildeki Yılmaz ve Ertuğrul Sofuoğlu ile Serdar Çayır ve Oktay Ev olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kurtarma ekiplerinin çalışmasıyla araçtan çıkarılan cenazeler, Polatlı Devlet Hastanesindeki işlemlerin ardından Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Cenazelerin, otopsi işlemlerinden sonra yakınlarına teslim edileceği ve Ordu'nun Gölköy ilçesinde toprağa verileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.