pendik escort bayan
ak

Ankara’da Trafik Kazası: 3 Ölü 1 Yaralı

21.05.2018 - 22:03, Güncelleme: 21.05.2018 - 22:03
 

Ankara’da Trafik Kazası: 3 Ölü 1 Yaralı

Kızılcahamam ilçesinde tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü, eşi ve çocuğu hayatını kaybetti, 1 yaşındaki bebekleri ağır yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde tır ile çarpışan otomobildeki sürücü, eşi ve çocuğu yaşamını yitirdi, 1 yaşındaki bebekleri ağır yaralandı.Alınan bilgiye göre, Mevlüt Eriş'in kullandığı 34 RYV 92 plakalı otomobil Anadolu Otoyolu Cankurtaran mevkisinde Nuri Çetin yönetimindeki 77 EN 658 plakalı tıra arkadan çarptı.Kazada, otomobilin sürücüsü ile eşi Sultan Eriş ve çocuğu Ensar Eriş olay yerinde hayatını kaybetti, 1 yaşındaki kızları İlknur Eriş ağır yaralandı. Acil Servis ekiplerince Kızılcahamam Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı bebek Ankara'ya sevk edildi.
Kızılcahamam ilçesinde tıra arkadan çarpan otomobilin sürücüsü, eşi ve çocuğu hayatını kaybetti, 1 yaşındaki bebekleri ağır yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde tır ile çarpışan otomobildeki sürücü, eşi ve çocuğu yaşamını yitirdi, 1 yaşındaki bebekleri ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mevlüt Eriş'in kullandığı 34 RYV 92 plakalı otomobil Anadolu Otoyolu Cankurtaran mevkisinde Nuri Çetin yönetimindeki 77 EN 658 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, otomobilin sürücüsü ile eşi Sultan Eriş ve çocuğu Ensar Eriş olay yerinde hayatını kaybetti, 1 yaşındaki kızları İlknur Eriş ağır yaralandı.

Acil Servis ekiplerince Kızılcahamam Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı bebek Ankara'ya sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.