pendik escort bayan
ak

Ankara'da Terör Örgütü Mlkp'ye Operasyon

21.06.2019 - 12:23, Güncelleme: 21.06.2019 - 12:23
 

Ankara'da Terör Örgütü Mlkp'ye Operasyon

Terör örgütü MLKP'nin Ankara'daki yapılanmasına üye oldukları gerekçesi ile 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi- Haklarında gözaltı kararı verilen 10 zanlıdan 5'i, İstihbarat ve Terörle Mücadele şubelerine bağlı ekiplerce düzenlenen operasyonla yakala

ANKARA (AA) - Terör örgütü MLKP'nin Ankara'daki yapılanmasına üye oldukları gerekçesi ile haklarında gözaltı kararı verilen 10 zanlıdan 5'i, İstihbarat ve Terörle Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü Marksist-Leninist Komünist Partisi'nin (MLKP) Ankara'daki yapılanmasına üye oldukları belirlenen 10 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.Haklarından gözaltı kararı verilen zanlılardan 5'i, Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube müdürlüklerince düzenlenen operasyonlarla yakalandı. Zanlıların, terör örgütünün Ankara'daki faaliyetlerini sevk ve organize ettikleri, tepe noktasından aldıkları talimatları gençlik yapılanması gibi alt birimlere ilettikleri iddia edildi.Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, 5 zanlının yaklanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Terör örgütü MLKP'nin Ankara'daki yapılanmasına üye oldukları gerekçesi ile 10 kişi hakkında gözaltı kararı verildi- Haklarında gözaltı kararı verilen 10 zanlıdan 5'i, İstihbarat ve Terörle Mücadele şubelerine bağlı ekiplerce düzenlenen operasyonla yakala

ANKARA (AA) - Terör örgütü MLKP'nin Ankara'daki yapılanmasına üye oldukları gerekçesi ile haklarında gözaltı kararı verilen 10 zanlıdan 5'i, İstihbarat ve Terörle Mücadele ekiplerince düzenlenen operasyonla yakalandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, terör örgütü Marksist-Leninist Komünist Partisi'nin (MLKP) Ankara'daki yapılanmasına üye oldukları belirlenen 10 zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.

Haklarından gözaltı kararı verilen zanlılardan 5'i, Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube müdürlüklerince düzenlenen operasyonlarla yakalandı.

Zanlıların, terör örgütünün Ankara'daki faaliyetlerini sevk ve organize ettikleri, tepe noktasından aldıkları talimatları gençlik yapılanması gibi alt birimlere ilettikleri iddia edildi.

Gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünün ardından Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, 5 zanlının yaklanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.