pendik escort bayan
ak

Ankara'da Sonbahar

Siyaset 11.10.2018 - 17:13, Güncelleme: 11.10.2018 - 17:13
 

Ankara'da Sonbahar

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sonbaharın gelmesiyle sararan yapraklar güzel görüntüler oluşturdu. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle tabiatın...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sonbaharın gelmesiyle sararan yapraklar güzel görüntüler oluşturdu. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle tabiatın görsel güzelliklerini görmek isteyen vatandaşlar, sararan yaprakların yoğun olarak bulunduğu yaylalara çıkıyor. Renk cümbüşü içerisinde doğanın güzelliğine kapılan vatandaşlar bu anı fotoğraflamayı da ihmal etmiyor. Sonbaharın güzelliğini görmek için ilçeye gelen Nülifer Bilge, doğanın güzelliği karşısında büyülendiğini ifade ederek, "Yurdumuzun her mevsimi çok güzel, Ege'si ile Karadeniz'i ile doğusuyla batısıyla muhteşem güzellikler var. Kışı ayrı güzel, yazı ayrı güzel, ilkbaharı ayrı güzel, görüldüğü gibi sonbahar güzelliği de bambaşka. Gezilmeye doyulmuyor." dedi.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sonbaharın gelmesiyle sararan yapraklar güzel görüntüler oluşturdu. Sonbahar mevsiminin gelmesiyle tabiatın...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde sonbaharın gelmesiyle sararan yapraklar güzel görüntüler oluşturdu.

Sonbahar mevsiminin gelmesiyle tabiatın görsel güzelliklerini görmek isteyen vatandaşlar, sararan yaprakların yoğun olarak bulunduğu yaylalara çıkıyor.

Renk cümbüşü içerisinde doğanın güzelliğine kapılan vatandaşlar bu anı fotoğraflamayı da ihmal etmiyor.

Sonbaharın güzelliğini görmek için ilçeye gelen Nülifer Bilge, doğanın güzelliği karşısında büyülendiğini ifade ederek, "Yurdumuzun her mevsimi çok güzel, Ege'si ile Karadeniz'i ile doğusuyla batısıyla muhteşem güzellikler var. Kışı ayrı güzel, yazı ayrı güzel, ilkbaharı ayrı güzel, görüldüğü gibi sonbahar güzelliği de bambaşka. Gezilmeye doyulmuyor." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.