pendik escort bayan
ak

Ankara'da Singapur'un Bağımsızlığının Yıl Dönümü Resepsiyonu

25.09.2018 - 21:53, Güncelleme: 25.09.2018 - 21:53
 

Ankara'da Singapur'un Bağımsızlığının Yıl Dönümü Resepsiyonu

ANKARA (AA) - Singapur'un bağımsızlığının 53. yılı dolayısıyla başkentte resepsiyon düzenlendi. Bir otelde yapılan resepsiyona, Ulaştırma ve Altyapı...

ANKARA (AA) - Singapur'un bağımsızlığının 53. yılı dolayısıyla başkentte resepsiyon düzenlendi. Bir otelde yapılan resepsiyona, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın yanı sıra Ankara'da görev yapan çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ve diplomat katıldı.Singapur'un Ankara Büyükelçisi A Selverajah, burada yaptığı konuşmada, bu yıl aynı zamanda Türkiye ve Singapur'un diplomatik ilişkilerin tesisinin 49. yılını kutladıklarını söyledi. Selverajah, "Türkiye, Singapur'un hem dostu hem stratejik ortağıdır." dedi. Büyükelçi, daha sonra Bakan Turhan'ı kürsüye davet ederek, birlikte kutlama pastasını kesti. Resepsiyon, iki ülke milli marşlarının çalınmasının ardından davetlilere yemek ikram edilmesiyle sona erdi. Öte yandan, Bakan Turhan resepsiyon çıkışında, Singapur'a ait fotoğrafların yer aldığı sergiyi de gezerek, Büyükelçi Selverajah'dan bilgi aldı.
ANKARA (AA) - Singapur'un bağımsızlığının 53. yılı dolayısıyla başkentte resepsiyon düzenlendi. Bir otelde yapılan resepsiyona, Ulaştırma ve Altyapı...

ANKARA (AA) - Singapur'un bağımsızlığının 53. yılı dolayısıyla başkentte resepsiyon düzenlendi.

Bir otelde yapılan resepsiyona, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın yanı sıra Ankara'da görev yapan çok sayıda yabancı misyon temsilcisi ve diplomat katıldı.

Singapur'un Ankara Büyükelçisi A Selverajah, burada yaptığı konuşmada, bu yıl aynı zamanda Türkiye ve Singapur'un diplomatik ilişkilerin tesisinin 49. yılını kutladıklarını söyledi. Selverajah, "Türkiye, Singapur'un hem dostu hem stratejik ortağıdır." dedi.

Büyükelçi, daha sonra Bakan Turhan'ı kürsüye davet ederek, birlikte kutlama pastasını kesti.

Resepsiyon, iki ülke milli marşlarının çalınmasının ardından davetlilere yemek ikram edilmesiyle sona erdi.

Öte yandan, Bakan Turhan resepsiyon çıkışında, Singapur'a ait fotoğrafların yer aldığı sergiyi de gezerek, Büyükelçi Selverajah'dan bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.