pendik escort bayan
ak

Ankara'da Otobüs Tıra Çarptı: 3 Ölü, 26 Yaralı

11.09.2017 - 11:18, Güncelleme: 11.09.2017 - 11:18
 

Ankara'da Otobüs Tıra Çarptı: 3 Ölü, 26 Yaralı

Gölbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün mısır yüklü tıra çarpması sonucu 3 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün mısır yüklü tıra çarpması sonucu 3 kişi öldü, 26 kişi yaralandı. Bilal Yeşilmen (32) idaresindeki 73 DZ 935 plakalı Özlem Cizre Nuh'a ait yolcu otobüsü, Konya-Ankara karayolunun Vilayetler Evi kavşağındaki trafik ışıklarında Metin Kantik yönetimindeki 73 FE 333 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada, otobüs sürücüsü Yeşilmen, muavin Mehmet Şirinince (28) ile otobüsteki yolculardan Ercan Feyzioğlu (24), olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan 26 yolcu ise 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada ölen Yeşilmen, Şirinince ve Feyzioğlu'nun cenazeleri de incelemenin ardından Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayı yara almadan atlatan tır sürücüsü Kantik, polis ekiplerince gözaltına alındı. Kaza nedeniyle Ankara yönünde bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, yola tırdan dökülen mısırların temizlenmesi ve araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.
Gölbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün mısır yüklü tıra çarpması sonucu 3 kişi öldü, 26 kişi yaralandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yolcu otobüsünün mısır yüklü tıra çarpması sonucu 3 kişi öldü, 26 kişi yaralandı.

Bilal Yeşilmen (32) idaresindeki 73 DZ 935 plakalı Özlem Cizre Nuh'a ait yolcu otobüsü, Konya-Ankara karayolunun Vilayetler Evi kavşağındaki trafik ışıklarında Metin Kantik yönetimindeki 73 FE 333 plakalı tıra arkadan çarptı.

Kazada, otobüs sürücüsü Yeşilmen, muavin Mehmet Şirinince (28) ile otobüsteki yolculardan Ercan Feyzioğlu (24), olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaralanan 26 yolcu ise 112 Acil Servis ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazada ölen Yeşilmen, Şirinince ve Feyzioğlu'nun cenazeleri de incelemenin ardından Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Olayı yara almadan atlatan tır sürücüsü Kantik, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Kaza nedeniyle Ankara yönünde bir süre tek şeritten sağlanan ulaşım, yola tırdan dökülen mısırların temizlenmesi ve araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.