pendik escort bayan
ak

Ankara'da Kumar Operasyonu

02.07.2018 - 15:08, Güncelleme: 02.07.2018 - 15:08
 

Ankara'da Kumar Operasyonu

Operasyonda 2'si jandarma astsubay 7 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentteki kumar operasyonunda 2'si jandarma astsubay 7 kişi gözaltına alındı.Daha önce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir astsubayın ifadelerinden yola çıkan Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çankaya'da kiraladıkları evlerde kumar oynattıkları tespit edilen grubu takibe aldı.Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, suç örgütünün elebaşı Y.B'nin de aralarında bulunduğu 2'si jandarma astsubay 7 kişiyi yakaladı.Gözaltına alınan askerlerin, suç örgütü hakkında işlem yapmayıp kumar oynatılmasına göz yumdukları, örgüt hakkında başlatılan işlemleri de beklettikleri öne sürüldü.Zanlıların evinde yapılan aramada, örgütün kumar oynayanlardan alacaklarının kayıtlı olduğu bir ajanda ele geçirildi.Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.Başkentte daha önce düzenlenen kumar operasyonunda 4'ü jandarma astsubay 11 kişi gözaltına alınmıştı.
Operasyonda 2'si jandarma astsubay 7 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentteki kumar operasyonunda 2'si jandarma astsubay 7 kişi gözaltına alındı.

Daha önce düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir astsubayın ifadelerinden yola çıkan Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çankaya'da kiraladıkları evlerde kumar oynattıkları tespit edilen grubu takibe aldı.

Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçen ekipler, suç örgütünün elebaşı Y.B'nin de aralarında bulunduğu 2'si jandarma astsubay 7 kişiyi yakaladı.

Gözaltına alınan askerlerin, suç örgütü hakkında işlem yapmayıp kumar oynatılmasına göz yumdukları, örgüt hakkında başlatılan işlemleri de beklettikleri öne sürüldü.

Zanlıların evinde yapılan aramada, örgütün kumar oynayanlardan alacaklarının kayıtlı olduğu bir ajanda ele geçirildi.

Jandarmadaki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Başkentte daha önce düzenlenen kumar operasyonunda 4'ü jandarma astsubay 11 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.