pendik escort bayan
ak

Ankara'da Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

17.11.2018 - 11:28, Güncelleme: 17.11.2018 - 11:28
 

Ankara'da Hırsızlık Zanlısı Tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.Çubuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.Çubuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 7 farklı iş yerinin camları ve kapılarını zorlayarak yazar kasalardaki bozuk paraları, cep telefonları ve çeşitli eşyaları çalan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının kimliğini belirledi. Yapılan teknik takip sonucu adresi tespit edilen Yasin Y, saklandığı yerde gözaltına alındı.İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.Çubuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yaptığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.

Çubuk Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki 7 farklı iş yerinin camları ve kapılarını zorlayarak yazar kasalardaki bozuk paraları, cep telefonları ve çeşitli eşyaları çalan kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis, güvenlik kamerası görüntülerinden zanlının kimliğini belirledi.

Yapılan teknik takip sonucu adresi tespit edilen Yasin Y, saklandığı yerde gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.