pendik escort bayan
ak

Ankara'da Fetö Soruşturması

28.12.2017 - 20:28, Güncelleme: 28.12.2017 - 20:28
 

Ankara'da Fetö Soruşturması

FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Sincan'daki "himmet" davasının da sanığı olan bir kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Pevril Geçer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı şüpheliyi "FETÖ üyeliği" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.Nöbetçi 4. Sulh Ceza Hakimliği, Geçer'in tutuklanmasına karar verdi.- Sincan'daki "himmet" davasının da sanığı Geçer, Sincan'da kurdukları dernek aracılığıyla, "Sincan'a yakışır, tarihi özellikleri olan, Kocatepe Camisi gibi bir cami" yaptıracaklarını beyan ederek, vatandaşlardan topladıkları yardım ve bağışları kendilerine yakın gördükleri kurum, vakıf, kişi ve kuruluşlara bağış adı altında usulsüz şekilde aktardıkları gerekçesiyle hakkında dava açılan 18 kişi arasında yer alıyordu.Sincan'da kurulan Kültür Derneğimizi Yaşatma ve Eğitime Hizmet Derneği yöneticisi olan Geçer, "ihaleye fesat karıştırma" suçundan tutuklanmış ve 6 Kasım 2015'te adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.
FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve Sincan'daki "himmet" davasının da sanığı olan bir kişi tutuklandı

ANKARA (AA) - Başkentte Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmasında gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Pevril Geçer, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye getirildi.

Soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısı şüpheliyi "FETÖ üyeliği" suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk etti.

Nöbetçi 4. Sulh Ceza Hakimliği, Geçer'in tutuklanmasına karar verdi.

- Sincan'daki "himmet" davasının da sanığı

Geçer, Sincan'da kurdukları dernek aracılığıyla, "Sincan'a yakışır, tarihi özellikleri olan, Kocatepe Camisi gibi bir cami" yaptıracaklarını beyan ederek, vatandaşlardan topladıkları yardım ve bağışları kendilerine yakın gördükleri kurum, vakıf, kişi ve kuruluşlara bağış adı altında usulsüz şekilde aktardıkları gerekçesiyle hakkında dava açılan 18 kişi arasında yer alıyordu.

Sincan'da kurulan Kültür Derneğimizi Yaşatma ve Eğitime Hizmet Derneği yöneticisi olan Geçer, "ihaleye fesat karıştırma" suçundan tutuklanmış ve 6 Kasım 2015'te adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.