pendik escort bayan
ak

Ankara'da Ekili Alan Yangını

27.07.2017 - 20:43, Güncelleme: 27.07.2017 - 20:43
 

Ankara'da Ekili Alan Yangını

Çubuk ilçesinde çıkan yangında 50 dönüm buğday zarar gördü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde çıkan yangında 50 dönümlük ekili alan zarar gördü. İlçeye bağlı Aşağı Çavundur ve Gökçeder mahalleleri arasında, Savaş Şanlı'ya ait buğday ekili tarlada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangına, Çubuk Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti.Yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında, Savaş Şanlı, Cemal Yalçın ve Bayram Keser'e ait 50 dönümlük buğday ekili alan yandı.Yangın sebebiyle yaklaşık 150 dönümlük anız ve meralık alan da zarar gördü. Aşağı Çavundur Mahallesi Muhtarı Abdullah Esre, yangının yerleşim alanına ulaşmadan söndürülmesinin rahat bir nefes almalarını sağladığını söyledi.Yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı.
Çubuk ilçesinde çıkan yangında 50 dönüm buğday zarar gördü

ANKARA (AA) - Ankara'nın Çubuk ilçesinde çıkan yangında 50 dönümlük ekili alan zarar gördü.

İlçeye bağlı Aşağı Çavundur ve Gökçeder mahalleleri arasında, Savaş Şanlı'ya ait buğday ekili tarlada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.

Rüzgarın etkisiyle hızla büyüyen yangına, Çubuk Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti.

Yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınarak söndürülen yangında, Savaş Şanlı, Cemal Yalçın ve Bayram Keser'e ait 50 dönümlük buğday ekili alan yandı.

Yangın sebebiyle yaklaşık 150 dönümlük anız ve meralık alan da zarar gördü.

Aşağı Çavundur Mahallesi Muhtarı Abdullah Esre, yangının yerleşim alanına ulaşmadan söndürülmesinin rahat bir nefes almalarını sağladığını söyledi.

Yangının çıkış nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.