pendik escort bayan
ak

Ankara'da "Drone" Destekli Uyuşturucu Operasyonu

25.07.2017 - 12:58, Güncelleme: 25.07.2017 - 12:58
 

Ankara'da "Drone" Destekli Uyuşturucu Operasyonu

Kahramankazan ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bin 577 kök Hint keneviri ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, bin 577 kök Hint keneviri ele geçirildi. Kahramankazan Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, arazi araştırması sırasında, Bitik Mahallesi yakınlarındaki Ovaçayı dere yatağında Hint keneviri ekili alan tespit etti. Bölgedeki araştırmalarını genişleten jandarma ekipleri, ulaşımın zor olduğu ağaçlık alanda "drone" ile havadan yaptığı incelemede başka ekili alanlar da belirledi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin desteğiyle düzenlenen operasyonda, bin 577 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili A.D. gözaltına alındı. İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlilerinin gözetiminde askerler ve belediye işçileri tarafından sökülen Hint kenevirleri yakılarak imha edildi.
Kahramankazan ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda, bin 577 kök Hint keneviri ele geçirildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde, bin 577 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Kahramankazan Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri, arazi araştırması sırasında, Bitik Mahallesi yakınlarındaki Ovaçayı dere yatağında Hint keneviri ekili alan tespit etti.

Bölgedeki araştırmalarını genişleten jandarma ekipleri, ulaşımın zor olduğu ağaçlık alanda "drone" ile havadan yaptığı incelemede başka ekili alanlar da belirledi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin desteğiyle düzenlenen operasyonda, bin 577 kök Hint keneviri ele geçirildi. Olayla ilgili A.D. gözaltına alındı.

İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevlilerinin gözetiminde askerler ve belediye işçileri tarafından sökülen Hint kenevirleri yakılarak imha edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.