pendik escort bayan
ak

Ankara'da Bir Polisin Şehit Olduğu Silahlı Kavga

17.10.2017 - 01:28, Güncelleme: 17.10.2017 - 01:28
 

Ankara'da Bir Polisin Şehit Olduğu Silahlı Kavga

Kahramankazan ilçesindeki silahlı kavgada bir polis memurunun şehit edilmesiyle ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma olayının devamında bir kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan zanlı hastaneye götürülürken, hastane önünde bekleyen iki kişinin şüpheliyi hedef alarak ateş açması sonucu 33 yaşındaki polis memuru Muhammet Uz'un şehit olmasının ardından yakalanan 7 kişiden 6'sı tutuklandı.Alınan bilgiye göre, ilçede mevsimlik işçi olarak çalışan iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden başlayan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın akabinde, zanlılardan birini hastaneye götüren polis memuru Muhammet Uz'un şehit edilmesi ve bir polis memurunun yaralanmasıyla ilgili soruşturmada, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra Kahramankazan Adliyesine getirildi.Güvenlik önlemleri altında nöbetçi hakimliğe sevk edilen zanlılardan N.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fikret, Orhan ve Levent Genç ile Kanalboyu Caddesi'nde çatışmaya giren şüpheliler Şehmuz Elkatmış, Mahsun Işık ve Ahmet Seven ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.Öte yandan, çatışmada yaralanan ve hastanede tedavisi süren F.E. için gözaltı kararı verildi. - Olayın geçmişiKahramankazan ilçesinde 12 Ekim'de, Kumpınar Mahallesi'nde mevsimlik işçi olarak çalışan 16 yaşındaki R.D, akrabası olduğu belirtilen Ö.D. (25) tarafından Ekrem Genç'in (40) kullandığı otomobille kaçırılmak istenmiş, durumu fark eden R.D'nin akrabalarınca takibe alınan aracın İmrendi Mahallesi'nde durdurulmasıyla yaşanan arbedede R.D'nin ağabeyi A.D'nin kullandığı öne sürülen silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği 6 çocuk babası Genç, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin 13 kişi gözaltına alınmış, mağdur R.D. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edilmişti.Gözaltına alınan zanlılardan A.E, Kahramankazan Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu sırasında fenalaşınca polislerce Kahramankazan Devlet Hastanesine götürülmüş, polis memuru Muhammet Uz, hastanede A.E'yi hedef alan saldırganların silahından çıkan kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu şehit olmuş, bir polis memuru da yaralanmıştı.Daha sonra Kanal Caddesi'nde karşılaşan iki ailenin üyeleri arasında ikinci bir silahlı çatışma yaşanmış, taraf ailelerden bir kişi ile bu sırada olay yerinden geçen okul servisindeki iki öğrenci yaralanmıştı.
Kahramankazan ilçesindeki silahlı kavgada bir polis memurunun şehit edilmesiyle ilgili gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde kız kaçırma olayının devamında bir kişinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan zanlı hastaneye götürülürken, hastane önünde bekleyen iki kişinin şüpheliyi hedef alarak ateş açması sonucu 33 yaşındaki polis memuru Muhammet Uz'un şehit olmasının ardından yakalanan 7 kişiden 6'sı tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçede mevsimlik işçi olarak çalışan iki aile arasında kız kaçırma meselesi yüzünden başlayan ve bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın akabinde, zanlılardan birini hastaneye götüren polis memuru Muhammet Uz'un şehit edilmesi ve bir polis memurunun yaralanmasıyla ilgili soruşturmada, Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler daha sonra Kahramankazan Adliyesine getirildi.

Güvenlik önlemleri altında nöbetçi hakimliğe sevk edilen zanlılardan N.E. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fikret, Orhan ve Levent Genç ile Kanalboyu Caddesi'nde çatışmaya giren şüpheliler Şehmuz Elkatmış, Mahsun Işık ve Ahmet Seven ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan, çatışmada yaralanan ve hastanede tedavisi süren F.E. için gözaltı kararı verildi.

- Olayın geçmişi

Kahramankazan ilçesinde 12 Ekim'de, Kumpınar Mahallesi'nde mevsimlik işçi olarak çalışan 16 yaşındaki R.D, akrabası olduğu belirtilen Ö.D. (25) tarafından Ekrem Genç'in (40) kullandığı otomobille kaçırılmak istenmiş, durumu fark eden R.D'nin akrabalarınca takibe alınan aracın İmrendi Mahallesi'nde durdurulmasıyla yaşanan arbedede R.D'nin ağabeyi A.D'nin kullandığı öne sürülen silahtan çıkan mermilerin isabet ettiği 6 çocuk babası Genç, olay yerinde hayatını kaybetmişti. Olaya ilişkin 13 kişi gözaltına alınmış, mağdur R.D. ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne teslim edilmişti.

Gözaltına alınan zanlılardan A.E, Kahramankazan Emniyet Müdürlüğündeki sorgusu sırasında fenalaşınca polislerce Kahramankazan Devlet Hastanesine götürülmüş, polis memuru Muhammet Uz, hastanede A.E'yi hedef alan saldırganların silahından çıkan kurşunların vücuduna isabet etmesi sonucu şehit olmuş, bir polis memuru da yaralanmıştı.

Daha sonra Kanal Caddesi'nde karşılaşan iki ailenin üyeleri arasında ikinci bir silahlı çatışma yaşanmış, taraf ailelerden bir kişi ile bu sırada olay yerinden geçen okul servisindeki iki öğrenci yaralanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.