pendik escort bayan
ak

Ankara'da 8 Aylık Bebek Kusmuğuyla Boğuldu

02.10.2017 - 18:08, Güncelleme: 02.10.2017 - 18:08
 

Ankara'da 8 Aylık Bebek Kusmuğuyla Boğuldu

Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz'un oğlunun cenazesi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 8 aylık bebek, kusmuğuyla boğuldu.Annesi Nergiz Oğuz tarafından karnı doyurulduktan sonra beşiğine yatırılan Ömer Halis bebek, bir süre sonra morarmaya başladı. Ailesinin haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından bebeği Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırdı.Hastanede yapılan müdahaleye rağmen bebek hayatını kaybetti. Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz'un oğlu Ömer Halis'in naaşı, Kahramankazan Ulu Camisi'ndeki cenaze töreninin ardından Kahramankazan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz'un oğlunun cenazesi toprağa verildi

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde 8 aylık bebek, kusmuğuyla boğuldu.

Annesi Nergiz Oğuz tarafından karnı doyurulduktan sonra beşiğine yatırılan Ömer Halis bebek, bir süre sonra morarmaya başladı. Ailesinin haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından bebeği Hamdi Eriş Devlet Hastanesine kaldırdı.

Hastanede yapılan müdahaleye rağmen bebek hayatını kaybetti.

Kahramankazan İlçe Milli Eğitim Müdürü Serhat Oğuz'un oğlu Ömer Halis'in naaşı, Kahramankazan Ulu Camisi'ndeki cenaze töreninin ardından Kahramankazan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.