pendik escort bayan
ak

Ankara'da 2 Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

20.08.2018 - 18:53, Güncelleme: 20.08.2018 - 18:53
 

Ankara'da 2 Hırsızlık Şüphelisi Tutuklandı

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, park halindeki otomobilden hırsızlık yapan ve çok sayıda suçtan kaydı bulunan 2 zanlı,- tutuklandı....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, park halindeki otomobilden hırsızlık yapan ve çok sayıda suçtan kaydı bulunan 2 zanlı,- tutuklandı. Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-750 karayolunda park halindeki bir araçtan teyp ve ses sisteminin çalınması üzerine harekete geçti. Çevredeki güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını incelemeyen ekipler, faillerin eşkalini belirledi. Ekipler, zanlılardan 21 suçtan kaydı bulunan T.D'yi (22) metruk bir binada saklanırken, 22 suçtan kaydı bulunan İ.C'yi (22) de kaçmaya çalışırken yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, park halindeki otomobilden hırsızlık yapan ve çok sayıda suçtan kaydı bulunan 2 zanlı,- tutuklandı....

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde, park halindeki otomobilden hırsızlık yapan ve çok sayıda suçtan kaydı bulunan 2 zanlı,- tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, D-750 karayolunda park halindeki bir araçtan teyp ve ses sisteminin çalınması üzerine harekete geçti.

Çevredeki güvenlik kameraları ve MOBESE kayıtlarını incelemeyen ekipler, faillerin eşkalini belirledi.

Ekipler, zanlılardan 21 suçtan kaydı bulunan T.D'yi (22) metruk bir binada saklanırken, 22 suçtan kaydı bulunan İ.C'yi (22) de kaçmaya çalışırken yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.