pendik escort bayan
ak

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Kızılcahamam'da

22.01.2018 - 12:08, Güncelleme: 22.01.2018 - 12:08
 

Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Kızılcahamam'da

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, Burs Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Asuman Sungur, rektör Prof. Dr....

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, Burs Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Asuman Sungur, rektör Prof. Dr. Erkan İbiş'in eşi Nebahat İbiş ile öğretim üyeleri, Kızılcahamam Meslek Yüksekokulu Seyide Özcan Yerleşkesi Müdürü Prof. Dr. Seyhan Akıska'yı ziyaret etti. Akıska'nın yüksekokulu gezdirdiği öğretim üyeleri, okul hakkında bilgi aldı.Konuklarına teşekkür eden Akıska, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney'e destekleri için teşekkür etti.Alkış, Akıska'ya Türk bayraklı saat ve çeşitli hediyeler verdi.Platform üyeleri, daha sonra Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Güney'i de ziyaret etti.
ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, Burs Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Asuman Sungur, rektör Prof. Dr....

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Kadın Platformu Koordinatörü Prof. Dr. Neslihan Alkış, Burs Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Asuman Sungur, rektör Prof. Dr. Erkan İbiş'in eşi Nebahat İbiş ile öğretim üyeleri, Kızılcahamam Meslek Yüksekokulu Seyide Özcan Yerleşkesi Müdürü Prof. Dr. Seyhan Akıska'yı ziyaret etti.

Akıska'nın yüksekokulu gezdirdiği öğretim üyeleri, okul hakkında bilgi aldı.

Konuklarına teşekkür eden Akıska, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız ve Belediye Başkanı Muhittin Güney'e destekleri için teşekkür etti.

Alkış, Akıska'ya Türk bayraklı saat ve çeşitli hediyeler verdi.

Platform üyeleri, daha sonra Kaymakam Yıldız ve Belediye Başkanı Güney'i de ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.