pendik escort bayan
ak

Ankara Üniversitesi Ayaş Myo, Törenle Açıldı

21.10.2017 - 08:43, Güncelleme: 21.10.2017 - 08:43
 

Ankara Üniversitesi Ayaş Myo, Törenle Açıldı

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Ayaş Meslek Yüksekokululu (MYO) düzenlenen törenle hizmete girdi.MYO'nun eğitime başlaması ve akedemik yıl açılışı...

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Ayaş Meslek Yüksekokululu (MYO) düzenlenen törenle hizmete girdi.MYO'nun eğitime başlaması ve akedemik yıl açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ayaş Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkan Vekili Burhan Demirbaş, Ayaş MYO Müdürü Doç. Dr. Mutlu Yılmaz ve davetliler katıldı. Rektör İbiş, "Bugün çok heyecanlıyız. kaymakamımızın, belediye başkanımızın ve derneğimizin desteğiyle bugünlere geldik." dedi. Ankara Üniversitesi'nin Ankara ruhu ile açıldığını anımsatan İbiş, "Atatürk, üniversitemizi kurarken, misyonunu da yüklemiş. O misyon cumhuriyetle, demokrasiyle, Türk milletiyle özdeşleşme misyonudur." diye konuştu.Eski TBMM Başkanı Çiçek de eğitim kurumunun ilçeye, öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi. Ayaş'ın bunu hak ettiğini dile getiren Çiçek, "Bilim hayatımızda, söz sahibi, şöhret sahibi, kariyer sahibi pek çok insan Ankara Üniversitesi mezunudur. Devlet ve siyaset hayatımızda, toplum hayatımızda önemli başarıları olan ve bu ilçeyi bu noktaya getiren, gece gündüz demeden çalışan pek çok insan eğitimini, feyzini Ankara Üniversitesi'nden almıştır. Bu yüksekokulun Ankara Üniversitesi tarafından açılmış olması ayrı bir teşekkürü hak ediyor." ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.
ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Ayaş Meslek Yüksekokululu (MYO) düzenlenen törenle hizmete girdi.MYO'nun eğitime başlaması ve akedemik yıl açılışı...

ANKARA (AA) - Ankara Üniversitesi Ayaş Meslek Yüksekokululu (MYO) düzenlenen törenle hizmete girdi.

MYO'nun eğitime başlaması ve akedemik yıl açılışı dolayısıyla düzenlenen törene, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Ayaş Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkan Vekili Burhan Demirbaş, Ayaş MYO Müdürü Doç. Dr. Mutlu Yılmaz ve davetliler katıldı.

Rektör İbiş, "Bugün çok heyecanlıyız. kaymakamımızın, belediye başkanımızın ve derneğimizin desteğiyle bugünlere geldik." dedi.

Ankara Üniversitesi'nin Ankara ruhu ile açıldığını anımsatan İbiş, "Atatürk, üniversitemizi kurarken, misyonunu da yüklemiş. O misyon cumhuriyetle, demokrasiyle, Türk milletiyle özdeşleşme misyonudur." diye konuştu.

Eski TBMM Başkanı Çiçek de eğitim kurumunun ilçeye, öğrencilere ve eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Ayaş'ın bunu hak ettiğini dile getiren Çiçek, "Bilim hayatımızda, söz sahibi, şöhret sahibi, kariyer sahibi pek çok insan Ankara Üniversitesi mezunudur. Devlet ve siyaset hayatımızda, toplum hayatımızda önemli başarıları olan ve bu ilçeyi bu noktaya getiren, gece gündüz demeden çalışan pek çok insan eğitimini, feyzini Ankara Üniversitesi'nden almıştır. Bu yüksekokulun Ankara Üniversitesi tarafından açılmış olması ayrı bir teşekkürü hak ediyor." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.